Het doek definitief valt over 'Better Call Saul'

De laatste aflevering van de reeks is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 16 augustus 2022 14:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de reeks Better Call Saul hebben er zich natuurlijk al een beetje op kunnen voorbereiden. Nu is het einde van de reeks echter echt hier. De dertiende en tevens ook laatste aflevering van het zesde seizoen is immers vanaf nu te streamen op streamingdienst Netflix.
Nadat hij een gesprek heeft gehad met Kim is Gene de foute weg ingeslagen. Voor het grootste deel van de verhaallijn van de reeks was Gene bezig met onderduiken. Op deze manier kon hij namelijk voorkomen dat hij gechanteerd zou worden door de taxichauffeur met de naam Jef.

Uiteindelijk zoekt Gene toch terug contact op met Jeff en Buddy met als doel om na de overval op het winkelcentrum nog grotere criminele activiteiten te ontplooien.

Arrestatie
Voor de Gene-tijdlijn geldt dat ze eigenlijk al een hele tijd bezig is met het opzetten van de ondergang van Saul Goodman. Veel fans stellen zich dan ook de vraag of er tijdens de laatste aflevering een arrestatie zal volgen.

Hoe de serie uiteindelijk afloopt is vanaf nu voor iedereen te bekijken. Nadat Nederlandse en Belgische fans nog even wat meer geduld moesten koesteren is de allerlaatste aflevering van de reeks nu ook hier bij ons op Netflix te bekijken.


Lees meer over: Better Call Saul, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws