search

Ons nieuws van dinsdag 16 augustus 2022

Recensie Netflix-serie 'Better Call Saul' seizoen 6
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Better Call Saul' seizoen 6

Met deze waardige afronding tonen de makers zich weer meesters in het visueel vertellen van hun verhaal.

Regie: Vince Gilligan, Melissa Bernstein, Giancarlo Esposito, e.a. | Cast: Bob Odenkirk (Jimmy McGill/Saul Goodman), Rhea Seehorn (Kim Wexler), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Giancarlo Esposito (Gus Fring), Patrick Fabian (Howard Hamlin), Michael Mando (Nacho Varga), e.a. | Aantal afleveringen: 13 | Speelduur: 44-59 minuten | Jaar: 2022

De zonde die veel film- en televisiemakers begaan bij het maken van prequels, is de bekende personages in levensgevaar plaatsen. Het is een loze manier van spanning creëren, want doordat het verhaal zich in het verleden afspeelt weten we bij voorbaat dat deze personages het gaan overleven. Better Call Saul heeft zich daar gelukkig zo goed als nooit schuldig aan gemaakt. In dit laatste seizoen valt alles keurig op zijn plek.

De opening van het slotseizoen wijkt af van die van de vorige vijf seizoenen. In plaats van zwart-witbeelden die laten zien wat de onderduikende Jimmy McGill "“ beter bekend als Saul Goodman "“ aan het doen is, wordt na een ander soort proloog direct de draad opgepakt na de cliffhanger van seizoen vijf. Wat Jimmy na de gebeurtenissen van Breaking Bad bezighoudt komt pas in een latere aflevering aan bod.

Zoals de makers hun publiek kennen door levensbedreigende scènes te vermijden, weten ze ook dat de fans verwachtten dat de tijdlijn in dit laatste seizoen zou botsen tegen de perikelen van Walter White en Jesse Pinkman. Dat gebeurt, maar slechts met een licht stootje. In theorie is het interessant dat de twee verhaallijnen zich gaan verwikkelen, maar in de praktijk zou dat de focus van de serie wegnemen. Die blijft daarom gelukkig bij Jimmy.

Dus zodra hij zich op het punt bevindt waarop de wereld hem als Saul Goodman leerde kennen, nemen de makers ons voor het grootste deel mee naar het 'heden' waarin we zien wat hij ervan bakt als Gene. Als manager van een kaneelbroodjeszaak in een winkelcentrum hield hij zich lang koest, maar in het vorige seizoen herkende een willekeurige voorbijganger hem van de reclamespotjes uit zijn advocatentijd. Is Gene de versie van Jimmy die heeft geleerd van zijn fouten? Of sluipt hij weer terug in de rol van Slippin' Jimmy, de oplichter die er vaker wel dan niet mee wegkomt?

De grootste vraag die seizoenen geleden al kwam bovendrijven, is hoe zijn geliefde Kim Wexler in het plaatje past. Zij lijkt de spil van Jimmy's leven, dus waar zal zij zijn op het moment dat hij Walter Whites advocaat wordt? Dit laatste seizoen geeft daarop eindelijk het antwoord, wat blootlegt hoe (on)belangrijk zij daadwerkelijk voor hem is. Daarnaast leren we ook op memorabele wijze wat de conclusie is van het chronische in de maling nemen van Howard Hamlin, de voormalige baas van Jimmy en Kim die sinds hun vertrek het doelwit was van hun treiteringen.

Zoals dat nou eenmaal altijd gaat in deze wereld, hebben acties hun gevolgen. Ze vormden Jimmy tot wie hij was en wie hij is. Net zoals bij zijn voorganger is op veel momenten in Better Call Saul de spanning ontzettend hoog geweest, maar het tempo was altijd wat lager. Dit zet zich voort in een slotaflevering die het niet moet hebben van sensationele actie, maar je geboeid houdt door je te laten afvragen: "Waar eindigt dit? Wat is zijn plan?"

Het seizoen vliegt voorbij dankzij het gebruikelijke topacteerwerk en de strakke hippe cinematografie die regelmatig doet denken aan het visuele werk van de gebroeders Coen twintig jaar geleden. Er was ooit een gerucht dat de spin-off over Saul Goodman een komedieserie zou worden, maar het is een zegen dat de makers zich hielden bij hun vaste stijl. Niet dat er geen verrassingen zijn, want het lukt menig openingsshot nog steeds om raadsels op te roepen.

Anders dan Walter White wisselt Jimmy McGill continu van levenspad. Ergens wil de sluwe vos vrij zijn van zijn streken voordat hij zijn haren helemaal heeft verloren, maar het beestje ontkomt niet makkelijk aan zijn aard. De momenten dat hij luistert naar het duiveltje op zijn schouder kunnen we lachen om wat hij doet, maar teleurgesteld zijn in zijn onverbeterlijkheid. Die keren dat hij naar het engeltje luistert juichen we hem toe. Welke schouder uiteindelijk zijn definitieve aandacht krijgt, leer je kort voordat de aftiteling voor de laatste keer in beeld komt.

★★★★★

Better Call Saul is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het doek definitief valt over 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Het doek definitief valt over 'Better Call Saul'

De laatste aflevering van de reeks is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de reeks Better Call Saul hebben er zich natuurlijk al een beetje op kunnen voorbereiden. Nu is het einde van de reeks echter echt hier. De dertiende en tevens ook laatste aflevering van het zesde seizoen is immers vanaf nu te streamen op streamingdienst Netflix.

Nadat hij een gesprek heeft gehad met Kim is Gene de foute weg ingeslagen. Voor het grootste deel van de verhaallijn van de reeks was Gene bezig met onderduiken. Op deze manier kon hij namelijk voorkomen dat hij gechanteerd zou worden door de taxichauffeur met de naam Jef.

Uiteindelijk zoekt Gene toch terug contact op met Jeff en Buddy met als doel om na de overval op het winkelcentrum nog grotere criminele activiteiten te ontplooien.

Arrestatie
Voor de Gene-tijdlijn geldt dat ze eigenlijk al een hele tijd bezig is met het opzetten van de ondergang van Saul Goodman. Veel fans stellen zich dan ook de vraag of er tijdens de laatste aflevering een arrestatie zal volgen.

Hoe de serie uiteindelijk afloopt is vanaf nu voor iedereen te bekijken. Nadat Nederlandse en Belgische fans nog even wat meer geduld moesten koesteren is de allerlaatste aflevering van de reeks nu ook hier bij ons op Netflix te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 5 krijgt kortere afleveringen
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 5 krijgt kortere afleveringen

De bedoeling is dat we met het laatste seizoen teruggaan naar de essentie van het eerste seizoen.

De gebroeders Duffer, bedenkers van het mateloos populaire Stranger Things, hebben onthuld dat de speeltijden van de afleveringen van seizoen 5 beduidend korter zullen zijn dan die van seizoen 4. En daar is een goede reden voor.

Vooraf aan het vierde seizoen lieten de Duffers al weten dat we de meest duistere afleveringen tot op heden konden verwachten. En dat werd waargemaakt door met name het enge Creel House en opperschurk Vecna.

Speelfilms of afleveringen?
Het vierde seizoen duurde uiteindelijk 13(!) uur, met als uitschieter de 2,5 uur durende seizoenfinale.

De broers spraken onlangs met The Hollywood Reporter over allerlei aspecten van Stranger Things, waarbij ook de speelduur van de afleveringen die ons nog te wachten staan ter sprake kwam. Aldus de broers:

"Seizoen 5 wordt op dat vlak minder extreem. We willen terug naar de eenvoud in structuur die het eerste seizoen had. Maar dan wel op een veel grotere schaal. En hoewel het vijfde seizoen misschien korter wordt, zal de finale opnieuw enorm worden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' ging eigenlijk over Ben en Luke Skywalker
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' ging eigenlijk over Ben en Luke Skywalker

Ook was de serie van Lucasfilm en Disney+ oorspronkelijk bedoeld als een filmtrilogie.

Het is geen geheim dat Lucasfilm Obi-Wan Kenobi oorspronkelijk ontwikkelde als een filmtrilogie. Na het floppen van Solo: A Star Wars Story werd echter besloten er maar een miniserie van te maken.

Nu de serie er is, komt er ook steeds meer naar buiten over hoe eerdere versies van het verhaal er eigenlijk uitzagen. Grootste verschil is dat de serie nu gaat over de band tussen Obi-Wan (Ewan McGregor) en een jonge Leia Organa (Vivien Lyra Blair), maar dat was bijna heel anders geweest.

Aldus McGregor:

"Eigenlijk zou het verhaal over mij en Luke gaan. Dat was altijd de bedoeling geweest, maar op een gegeven beseften we ons allemaal dat we dit moesten veranderen.

En dat is het mooie aan de passie die Disney, Lucasfilm en wij allen hebben. We zijn erbij betrokken vanaf het prille begin en doen er alles aan om het verhaal te beschermen."


Obi-Wan Kenobi is nú te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zitten er nog wel dodelijke spellen in 'Squad Game' seizoen 2?
Series / Nieuws

Zitten er nog wel dodelijke spellen in 'Squad Game' seizoen 2?

Netflix en ster O Yeong-su werken al aan het vervolg op de monsterhit van de streamer.

In gesprek met Discussing Film heeft acteur O Yeong-su, die de oude Oh Il-nam speelde in de serie, onthuld dat er nieuwe spellen te zien zullen zijn in het volgende seizoen. Deze zullen ook gebaseerd zijn op bestaande spellen.

"Nou, voor de games die in seizoen één zitten, herinner ik me dat ik ze speelde toen ik jong was, toen ik klein was. Ik weet niet wat ik nog meer zou kunnen bedenken," aldus de acteur.

"Maar ik denk niet dat directeur Hwang [Dong-Hyuk] compleet nieuwe spellen zou bedenken voor het komende seizoen," vervolgde O Yeong-su. "Ik denk dat hij een aantal andere games uit zijn jeugd heeft opgerakeld en hij vertelde me zelfs dat hij er een aantal heeft die heftiger zijn. Dus ik kijk er naar uit."

Squid Game seizoen 2 laat nog wel even op zich wachten
Het tweede seizoen van Squid Game moet van goeden huize komen. Het eerste seizoen werd in de eerste maand 1,65 miljard uren afgespeeld door 142 miljoen huishoudens in 94 landen.

Naar verwachting verschijnt het tweede seizoen eind 2023 of begin 2024 op de streamer. Netflix werkt ook aan een spelprogramma gebaseerd op de serie, waarin 456 spelers daadwerkelijk strijden om een bak geld. Uiteraard zonder dodelijke afloop.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monsters en gore in eerste beelden 'Cabinet of Curiosities' van Netflix en Guillermo Del Toro
Series / Nieuws

Monsters en gore in eerste beelden 'Cabinet of Curiosities' van Netflix en Guillermo Del Toro

De opvallende nieuwe anthologieserie van de Oscarwinnaar Guillermo Del Toro'.

Filmmaker, creatieveling en Oscarwinnaar Guillermo Del Toro, de regisseur van onder meer Pan's Labyrinth en The Shape of Water, heeft al jaren een dikke band met Netflix. Binnenkort verschijnt een van zijn passieprojecten op de streamer: Cabinet of Curiosities.

Netflix heeft nu een First Look voor Cabinet of Curiosities online gezet waarin de filmmaker zelf de plannen met de serie toelicht. Hij geeft aan dat hij de serie altijd al had willen maken en dat hij de verhalen toevertrouwt aan verschillende regisseurs.

Del Toro's rariteitenkabinet is een verzameling sinistere verhalen, verteld door enkele van de meest gerespecteerde horrormakers van vandaag, waaronder de regisseurs van The Babadook, Splice, Mandy en nog veel meer.

Trailer voor Cabinet of Curiosities
In onderstaande video geeft Del Toro - ook wel de meester van horror genoemd - een eerste blik op enkele van de gestoorde nachtmerries en gewelddadige geneugten uit zijn nieuwe anthologiereeks.

Vanaf 25 oktober op zie je Cabinet of Curiosities Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Backlash van Tatiana Maslany (She-Hulk) over troop 'sterke vrouwelijke hoofdrol'
Series / Nieuws

Backlash van Tatiana Maslany (She-Hulk) over troop 'sterke vrouwelijke hoofdrol'

Maslany zei over de bekende filmtroop: 'Alsof we dankbaar moeten zijn dat we dat mogen spelen.'

Tatiana Maslany, de hoofdrolspeelster uit de Disney Plus-serie She-Hulk: Attorney at Law, heeft geen labels nodig om goed uit de groene verf te komen. In een interview zet ze zich flink af tegen de filmtroop van de 'sterke vrouwelijke hoofdrol'.

Maslany speelt de hoofdrol als She-Hulk in de aankomende en gelijknamige Marvel-serie, samen met Mark Ruffalo als Bruce Banner, oftewel The Hulk en de neef van She-Hulk. In de serie moet She-Hulk niet enkel strijden door middel van haar nieuwe krachten, maar ook middels haar kennis van de wet als advocate.

De filmtroop over de 'sterke vrouwelijke hoofdrol', die haast uitgegroeid is tot een genre bij Netflix, is volgens de Marvel-ster volstrekt onnodig voor vrouwen in film. De Emmy-winnares voor Orphan Black sloeg het idee van de troop hard neer tijdens een interview met The Guardian.

De mening van Tatiana
Maslany zette uiteen: "[De troop] is beperkend. Het is net alsof alle nuances van het personage worden weggeschoren…Het is een hokje waar niemand in past. Zelfs de uitdrukking is frustrerend. Het is alsof we dankbaar moeten zijn dat we dat mogen spelen."

Ze vervolgde over de werkelijke invulling van haar rol naast het feit dat het toevallig een vrouw is: "Wat me aantrok in de rol is hoe menselijk en hoe onheroïsch ze is, en hoe weinig interesse ze heeft om dat allemaal na te streven."

Vanaf 18 augustus is de serie te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reboot 'Criminal Minds' zet eerste stappen
Series / Nieuws

Reboot 'Criminal Minds' zet eerste stappen

Een van de grootste sterren uit de serie geeft een update op Instagram.

Joe Mantegna deelt een nieuwe update over het filmen voor de reboot van de beroemde misdaadserie Criminal Minds, en daarbij hoort natuurlijk de iconische uitspraak van de BAU. Bekijk zijn update op Instagram hieronder!

De Behavioral Analysis Unit van de FBI keert terug naar het kleine scherm nadat de serie tot haar einde leek te komen bij CBS enkele jaren geleden. Nu zal de BAU voortleven op Paramount+ met een volledige seizoen van 10 afleveringen.

De reboot van de grond krijgen was geen makkelijke prestatie. Ondanks de officiële aankondiging in 2021, werd het al een paar maanden later geannuleerd. Pas kortgeleden werd bekendgemaakt dat de opnames toch door zouden gaan. Nu is al duidelijk dat de serie heel anders eruit zal komen te zien. Het hele seizoen zal namelijk gaan over het oplossen van één zaak.

Een filmpje van Joe Mantegna
In een recente video op de set van het project deelt Mantegna zijn opwinding over de reboot. Volgens het onderschrift van de post, zien de kijkers hem op dag 2 van het filmen. Hij sluit de korte clip af met de iconische zin van de BAU: "Wheels up!"

Bekijk de hele video hieronder.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
George R.R. Martin lyrisch over nieuwe epische fantasyserie
Series / Nieuws

George R.R. Martin lyrisch over nieuwe epische fantasyserie

De beroemde fantasyschrijver doet een meer dan lovende aanbeveling over de nieuwe Netflix-serie.

George R.R. Martin, de man achter de boeken van Game of Thrones, is naast auteur ook een fervent fantasyfan. Als autoriteit op dit gebied doet hij dan nu ook een aanbeveling, die elke andere fantasyfan volgens hem "niet mag missen": The Sandman!

De graphic novels van Neil Gaiman over de Zandman werden de best verkopende stripboeken van DC van 1989 tot 1996. De serie draait om Morpheus, oftewel Dream, die de heerser is van de Kingdom of Dreaming en een van de zeven Endless Beings is.

Na 106 jaar gevangen te hebben gezeten, ontsnapt Morpheus en begint hij aan een zoektocht om zijn totems van krachten terug te vinden en de orde in zijn koninkrijk te herstellen. Na jaren van ontwikkeling, werd The Sandman als serie uitgebracht op Netflix. Het werk is bijzonder goed ontvangen door vele critici, waaronder dus George R.R. Martin.

Volgens Martin "een fantastische fantasy"
In een recente blogpost van Martin onthulde hij dat Gaiman hem een screener van de Netflix-serie had gestuurd, terwijl hij in quarantaine zat. Lees hieronder wat de schrijver over de serie te melden had.

Martin: "Jongens, meisjes, mis dit niet. Als je van de strips hield, dan is dit een zeer getrouwe adaptatie, daar heeft Neil wel voor gezorgd. En als je de strip nog nooit gelezen hebt, maak je dan geen zorgen, de televisieserie staat op zichzelf. Het is een fantastische fantasy, en ik hoop dat het nog vele seizoenen zal doorgaan. Er zijn tenslotte nog veel meer van de strips om te adapteren."

The Sandman is nu te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' komt met fanfavoriete elf met.. een baard!?
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' komt met fanfavoriete elf met.. een baard!?

The Lord of the Rings: The Rings of Power komt met Cirdan, de oudste elf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september dan eindelijk te zien op Prime Video. De peperdure serie speelt zich af in een iconische wereld: Midden-Aarde. We verkennen nu een deel van die wereld dat we niet eerder gezien hadden, namelijk de Tweede Era van Tolkien.

Goed, los daarvan is vandaag bekend gemaakt dat we in het tweede seizoen (dat in oktober begint met de opnames) een van de fanfavoriete elfen te zien is.

De enige elf met een baard!
Cí­rdan, een van de oudste en meest wijze elfen van heel Midden-Aarde, is straks te zien in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Volgens showrunner J.D. Payne zit hij in het tweede seizoen van de serie. Hij was erbij toen Elrond en Isildur vochten tegen de kwaadaardige Sauron en was erbij toen Isildur in eerste instantie de kans had om de Ring te verwoesten.

"We willen niet al te veel verklappen. Maar een personage waar we erg naar uitkijken om het publiek daaraan voor te stellen, is Cí­rdan the Shipwright. In onze tijd van het verhaal is hij de oudste van alle bekende elfen in Midden-Aarde. Hij leefde zo lang, dat hij een baard had."

2 september is The Lord of the Rings: The Rings of Power eindelijk te zien! Prime Video heeft trouwens al meer dan één seizoen besteld: vijf zijn er al aangekondigd om precies te zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Tales of the Walking Dead': Redder van de franchise?
Series / Featured

Eerste recensies 'Tales of the Walking Dead': Redder van de franchise?

Tales of the Walking Dead moet de hele franchise nieuw elan geven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tales of the Walking Dead is onderdeel van de pogingen van Prime Video om de franchise helemaal te verbreden. Ditmaal is het een anthologie, een serie die elke aflevering weer een ander verhaal vertelt. En dat lijkt wel te kunnen rekenen op een prima ontvangst. Hoop je.

De eerste recensies van Tales of the Walking Dead zijn namelijk niet unaniem positief. We duiken erin!

Tales of the Walking Dead-recensies
Hieronder zetten we enkele van de recensies van Tales of the Walking Dead voor je op een rij:

Paste Magazine: "Heel simpel gezegd: Als je van The Walking Dead houdt, dan ga je waarschijnlijk ook wel genieten van Tales of the Walking Dead."

Collider: "Ondanks al zijn tekortkomingen, is Tales of the Walking Dead de eerste keer dat de serie oprecht onverwacht en inventief is geweest in lange tijd."

United Press International: "Begint met een sterke aflevering die je het beste doet hopen voor de nieuwe serie. Maar begaat dezelfde zonden die veel kijkers ertoe brachten The Walking Dead te verlaten."

Daarmee lijkt Tales of the Walking Dead niet al te goed te scoren bij de professionele kijker. Tegelijk zien we op Rotten Tomatoes ook dat het publiek geen groot fan is. De score staat nu op 50%, waarmee de serie zeker niet 'fresh' is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vecna uit 'Stranger Things' heeft langere voorgeschiedenis dan je denkt
Series / Nieuws

Vecna uit 'Stranger Things' heeft langere voorgeschiedenis dan je denkt

Het gruwelijke monster uit seizoen 4 was onderdeel van een langer 'master plan' van de Duffers.

De gebroeders Duffer onthulden in een recent interview dat het idee voor het gruwelijke monster Vecna uit seizoen 4 van Stranger Things al heel lang bestond. De filmmakers zaten namelijk al met het monster in hun hoofd sinds seizoen 1!

Tijdens de schokkende gebeurtenissen van Stranger Things seizoen 4 kreeg het publiek nieuwe inzichten in het verleden van Eleven. In de flashbacks gedurende seizoen 4 naar het Hawkins Laboratorium wordt Eleven begeleid door een vriendelijke verpleger. Van dit personage wordt onthuld dat hij Henry Creel is, het oorspronkelijke subject van Dr. Brenners experimenten.

Creel, die nummer 001 was van alle experimenten, start vervolgens een slachtpartij onder de aanwezigen, wat ertoe leidt dat Eleven hem verbant naar de Upside Down. In seizoen 4 werd Vecna dan eindelijk onthuld als Monster 001 en het meesterbrein achter alle monsters in de serie.

De oorsprong van Vecna
In een interview met IndieWire vertelde Ross Duffer dat, hoewel het personage nog moest worden wat het publiek te zien zou krijgen in seizoen 4, het idee om 001 te gebruiken als een antagonist al in ontwikkeling was sinds het allereerste seizoen.

Duffer: "Het is niet zo dat er iemand was die Vecna heette, maar het zou gaan over 001. En ik herinner me dat ik het er in de begindagen zelfs over had, dat ze spin-off stripboeken wilden doen of dat soort dingen, dat ik zei: 'Je kunt andere nummers doen, maar blijf weg van 1.'"

Hij vervolgde: "We wisten dat we deze entiteit alles wilden laten controleren, maar het was pas toen we in dit seizoen waren dat we alle details uit gingen denken. Dat het Henry was, dat dit is hoe zijn krachten gaan werken en dat allemaal."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zendaya ziet drastische wijzigingen voor 'Euphoria' seizoen 3 voor zich
Series / Nieuws

Zendaya ziet drastische wijzigingen voor 'Euphoria' seizoen 3 voor zich

Haar indrukwekkende rol in 'Euphoria' opende voor haar de deuren naar de top van de filmwereld.

De hitserie van HBO, die actrice Zendaya een Emmy Award opleverde, had eerder dit jaar een enorm succesvol tweede seizoen. Over seizoen 3 is nog maar weinig bekend, maar Zendaya kon het niet laten alvast te laten weten wat er volgens haar niet in kan missen. Volgens haar moeten er radicaal dingen worden omgegooid, waaronder een tijdssprong.

Euphoria volgt voornamelijk het leven van Rue, een tiener die worstelt met verslaving en depressie. Samen met haar klasgenoten beleeft ze in wervelwind alle perikelen van de middelbare school, met thema's als huiselijk geweld, seksualiteit, identiteit en geestelijke gezondheidsproblemen. De serie van Sam Levinson ondervond enorm succes, waardoor vele fans niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen.

Helaas gooit het drukke opnameschema van Zendaya roet in het eten, waardoor de cast nog een paar jaar ouder zal worden in seizoen 3. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel trouwe fans zich afvragen waar en wanneer de volgende aflevering, die Euphoria's laatste zou kunnen zijn, zal beginnen. Zendaya heeft er gelukkig een oplossing voor.

De visie van Zendaya
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter deelde Zendaya haar gedachten over een derde seizoen, dat zich zal afspelen wanneer de personages de middelbare school achter zich hebben gelaten.

Zendaya: "Ik denk dat het spannend zou zijn om de personages na de middelbare school te verkennen. Ik wil zien hoe Rue eruitziet op haar reis naar nuchterheid, hoe chaotisch dat eruit kan zien. Maar ook met alle personages, in de zin dat ze proberen uit te zoeken wat ze met hun leven willen doen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.