Zal Ghost Rider dan toch voorkomen in 'She-Hulk'?

Na een hint in een teaser wisten vele fans het zeker: Ghost Rider zit in 'She-Hulk'!

Mitchell van Vuren, 17-08-2022 06:34

Fans werden wild toen ze dachten een hint te hebben gevonden dat Ghost Rider zou verschijnen in de nieuwe serie She-Hulk: Attorney at Law. In een teaser zou daarvoor een grote hint hebben gezeten. Maar nu brengt schrijfster Jessica Gao eindelijk duidelijkheid in de zaak!
In de teaser was een eigenaardig detail door de fans opgepikt, die moest hinten naar het verschijnen van de bekende Ghost Rider. Op een poster in de achtergrond zou hij te zien zijn geweest, zoals te zien is op het plaatje hieronder.


Op de rode loper voor de première van de serie afgelopen maandag kon een interviewer van Deadline schrijfster Jessica Gao aan de mouw trekken en ondervragen over dit rare feitje. En wat bleek, het was allemaal gebakken lucht!

Geen skelettenkop, maar een magiër
Gao zei tijdens het interview: "Hij is niet Ghost Rider - zijn naam is Donny Blaze. Hij is een magiër genaamd Donny Blaze."


Ze voegde eraan toe: "Dit is gewoon een goochelaar, die een artiestennaam koos waarvan hij dacht dat die veel aandacht zou krijgen. Hij is een belangrijk personage in zijn eigen aflevering, maar hij is geen Ghost Rider."

Op 18 augustus komt de serie online bij Disney+.

Bron: Comic Book

Lees meer over: she hulk attorney at law, tatiana maslany, disney plus, marvel, mcu, ghost rider

Populair nieuws