'Squid Game' neemt een compleet andere wending

'Squid Game' neemt een compleet andere wending

De serie Squid Game neemt een wending die we niet hadden verwacht.

Jim Pedd, 17 augustus 2022 07:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Squid Game-bedenker Hwang Dong-hyuk zegt dat het Squid Game-universum kan uitbreiden naar andere landen. Wellicht een interessante wending voor de toekomst!
De serie Squid Game is geschreven en geregisseerd door Hwang. De show brak alle streamingrecords en werd een wereldwijd fenomeen na de release op Netflix in september 2021. De serie had een hoofdrol voor Lee Jung-jae als protagonist Seong Gi-hun.

Squid Game
Netflix-serie Squid Game focust zich op 456 spelers die gedood worden als ze een kinderspelletje verliezen. Er kan er maar een winnen en die krijgt een gigantische zak geld mee naar huis.

De serie domineerde Netflix echt, want in 28 dagen werd er 1,65 miljard uur gestreamd. Opvallend genoeg eindigde de serie Squid Game met een grote cliffhanger, waarbij Gi-hun de spelletjes had gewonnen.

Recent kondigde Netflix al aan dat er een tweede seizoen zou komen. Er werd een onheilspellende trailer vrijgegeven waarin de sinistere robotpop Young-hee te zien was.

Plotdetails zijn schaars, maar de bedenker stelt nu: "Ik schreef het script op een manier die erop hint dat Squid Game ook in andere delen van de wereld gebeurt."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Squid Game, Netflix

Populair nieuws