'Game of Thrones'-fans haten dit personage echt enorm

'Game of Thrones'-fans haten dit personage

Bran Stark wordt nogal fel bekritiseerd door fans van de serie Game of Thrones.

Jim Pedd, 17 augustus 2022 09:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sommige Game of Thrones-fans zijn nog altijd boos over het einde van de serie. Hun haat richt zich met name op Bran Stark, en dat laten ze weer eens merken.
De serie Game of Thrones eindigde zijn achtste seizoen met de onthulling wie er plaats zou nemen op de Iron Throne, om voor de rest van de tijd te zorgen voor een stabiel en een vredig Westeros. Dat bleek, van alle mogelijke mensen, Bran Stark te zijn.

Game of Thrones-kritiek
Fans waren helemaal niet blij met dat einde van Game of Thrones, met name omdat Bran vanaf het begin geen partij was in de strijd om de troon. Hij was juist iemand die vocht tegen de White Walkers. Althans, dat een beetje deed als Green Seer en de Three-Eyed Raven.

Volgens Redditor Beef-Wungus was Bran alleen interessant toen hij uit het raam geduwd werd door Jaimie Lannister. De Redditor schreef een bericht met de titel I Hate Bran Stark dat al bijna duizend upvotes kreeg.

Het moge duidelijk zijn dat het een gedeeld sentiment is.

Bran irriteert volgens hen vooral omdat hij cruciaal bleek te zijn bij bepaalde grote momenten. Zo onthulde men hoe hij de Three-Eyed Raven werd, en zagen we hoe Jon Snow geen kind van Ned Stark was. Allemaal via 'king hindsight', zoals een Redditor hem noemt.
Bron: WGTC

Lees meer over: Bran Stark, Game of THrones, HBO

Populair nieuws