search
'The Lord of the Rings'-serie gaat vlammende start maken
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings'-serie gaat vlammende start maken

De serie trapt binnenkort af met niet één, maar twee afleveringen.

Begin volgende maand is het wachten op de grootse The Lord of the Rings-serie van Amazon Studios eindelijk voorbij. Na jaren van ontwikkelen en een flink productieproces start op 2 september de serie The Rings of Power.

Nu is ook duidelijk wanneer de afleveringen online komen te staan. En er is gelijk een verrassing. De serie zal namelijk starten met twee afleveringen. Op 2 september om 3.00 uur 's nachts gaan deze eerste afleveringen in première.

Daarna zal er elke week één aflevering worden toegevoegd op vrijdag om 6.00 uur in de ochtend. De finale van het eerste seizoen, dat acht afleveringen telt, wordt online gezet op 14 oktober.

Wereldwijde aftrap op 2 september
De afleveringen gaan wereldwijd op hetzelfde moment in première, zodat alle fans ze tegelijkertijd kunnen genieten van een nieuwe aflevering.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is uiteraard gebaseerd op de verhalen van J. R. R. Tolkien. met J. D. Payne en Patrick McKay als showrunners. De serie speelt zich af in het tweede tijdperk van de Midden-aarde, duizenden jaren vóór Tolkiens The Hobbit en The Lord of the Rings.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen