search
'Lord of the Rings' komt met fanfavoriete elf met.. een baard!?
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' komt met fanfavoriete elf met.. een baard!?

The Lord of the Rings: The Rings of Power komt met Cirdan, de oudste elf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september dan eindelijk te zien op Prime Video. De peperdure serie speelt zich af in een iconische wereld: Midden-Aarde. We verkennen nu een deel van die wereld dat we niet eerder gezien hadden, namelijk de Tweede Era van Tolkien.

Goed, los daarvan is vandaag bekend gemaakt dat we in het tweede seizoen (dat in oktober begint met de opnames) een van de fanfavoriete elfen te zien is.

De enige elf met een baard!
Cí­rdan, een van de oudste en meest wijze elfen van heel Midden-Aarde, is straks te zien in The Lord of the Rings: The Rings of Power. Volgens showrunner J.D. Payne zit hij in het tweede seizoen van de serie. Hij was erbij toen Elrond en Isildur vochten tegen de kwaadaardige Sauron en was erbij toen Isildur in eerste instantie de kans had om de Ring te verwoesten.

"We willen niet al te veel verklappen. Maar een personage waar we erg naar uitkijken om het publiek daaraan voor te stellen, is Cí­rdan the Shipwright. In onze tijd van het verhaal is hij de oudste van alle bekende elfen in Midden-Aarde. Hij leefde zo lang, dat hij een baard had."

2 september is The Lord of the Rings: The Rings of Power eindelijk te zien! Prime Video heeft trouwens al meer dan één seizoen besteld: vijf zijn er al aangekondigd om precies te zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen