'She-Hulk' liegt er niet om: Captain America is nog maagd!

Obsessie 'She-Hulk' of Captain America maagd is

Deze brandende vraag sloop op slinkse wijze het script in van de nieuwe Marvel-serie, met een antwoord!

Mitchell van Vuren, 17 augustus 2022 15:05

Over de jaren heen bleef één vraag over Captain America vele fans bezighouden: is de held nog maagd? In She-Hulk: Attorney at Law ontkomt men er ook niet aan, aangezien deze fantheorie de serie in geslopen is via de schrijvers.
In de Marvel Cinematic Universe is er geen enkele aanwijzing dat de geliefde held ooit intiem is geweest met een ander persoon, wat veel fans ertoe heeft aangezet te speculeren dat de grootste held van Amerika eigenlijk nog maagd is.

Deze vraag hield ook Jessica Gao, hoofdschrijver van de nieuwe serie over de groene heldin, bezig. Zo erg zelfs, dat het nu onderdeel is geworden van de nieuwe serie over She-Hulk.

De obsessie van She-Hulk met Captain America’s privéleven
In een gesprek met Variety vertelde Gao hoe de populaire fantheorie in de serie terecht kwam. Gao: “We begonnen het gewoon in de scripts te stoppen. Er kwam een lopende grap, waarbij de vraag of Steve Rogers ooit seks heeft gehad aan Jennifer knaagt. Je ziet het haar regelmatig googelen en erover praten.”

Op de vraag of Kevin Feige een definitief antwoord had op de vraag of Captain America al dan niet maagd is, antwoordde Gao resoluut: “Ja, dat komt rechtstreeks uit Kevins gouden mond.”

She-Hulk: Attorney at Law is vanaf 18 augustus te zien op Disney+.

Bron: JoBlo

Lees meer over: captain america, she hulk attorney at law, marvel, mcu, disney plus

Populair nieuws