Weer een bekende acteur voor 'Black Mirror' seizoen 6

Het heeft even geduurd, maar we krijgen eindelijk een nieuw seizoen van de zwartgallige Netflix-serie.

Zilko Tarici, 19-08-2022 15:09

Het vijfde seizoen van Black Mirror werd in 2019 vrijgegeven door Netflix, en sindsdien kijken fans van de anthology-serie uit naar het zesde seizoen. We wisten al dat het zesde seizoen er nu ook echt komt, maar de laatste tijd komt er ook steeds meer details over naar buiten.
Een aantal eerder onthulde toffe namen die in elk geval hun opwachting maken in de nieuwe reeks afleveringen zijn Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton en Anjana Vasan.

En vandaag komt daar nóg een naam bij: Rory Culkin (broer van Macauley). Volgens bronnen is er nog niks bekend over Culkins rol in de serie of in welke aflevering hij zijn opwachting zal maken.

Realiteit vreemder dan fictie
Seizoen 5 van Black Mirror bestond uit slechts drie afleveringen, maar naar verwachting zal seizoen 6 er meer bevatten. Een van de grootste redenen waarom fans zo lang hebben moeten wachten op nieuwe afleveringen is het feit dat bedenker Charlie Brooker de échte gebeurtenissen van de laatste jaren vreemder zijn dan wat hij kon bedenken. Nu de wereld weer enigszins 'normaal' is, is de tijd aangebroken voor meer Black Mirror.

Het is nog onduidelijk wanneer we het zesde seizoen van Black Mirror kunnen verwachten op Netflix.
Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Black Mirror, Rory Culkin, Netlfix, Charlie Brooker, Zazie Beetz, Aaron Paul, Kate Mara

Populair nieuws