Dit zijn de 5 beste Netflix-series volgens IMDb

Dit zijn de 5 beste Netflix-series volgens IMDb

Netflix maakt talloze series en daar zitten een paar uitzonderlijke toppers tussen.

Jim Pedd, 15 december 2021 13:01

Netflix brengt elke week wel weer nieuwe Original Series uit. Sommigen zijn een hit, anderen een complete misser. In dit artikel zetten we de vijf beste Netflix-series op een rij, op basis van het cijfer dat ze op IMDb hebben gekregen.

1. Black Mirror (8,8): Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

2. Narcos (8,8): Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia.

3. Arrested Development (8,7): Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".

4. Stranger Things (8,7): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

5. House of Cards (8,7): Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd.
Lees meer over: Netflix, top 5, black mirror

Informatie over de serie: Black Mirror

Populair nieuws