search
Dit zijn de 5 beste Netflix-series volgens IMDb
Series / Featured

Dit zijn de 5 beste Netflix-series volgens IMDb

Netflix maakt talloze series en daar zitten een paar uitzonderlijke toppers tussen.

Netflix brengt elke week wel weer nieuwe Original Series uit. Sommigen zijn een hit, anderen een complete misser. In dit artikel zetten we de vijf beste Netflix-series op een rij, op basis van het cijfer dat ze op IMDb hebben gekregen.

1. Black Mirror (8,8): Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

2. Narcos (8,8): Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia.

3. Arrested Development (8,7): Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".

4. Stranger Things (8,7): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

5. House of Cards (8,7): Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen