search
Bijzonder slecht nieuws voor populaire serie 'Selling Sunset'

Bijzonder slecht nieuws voor populaire serie 'Selling Sunset'

Het zesde en zevende seizoen van de reeks zullen er volledig anders uit gaan zien...

Geoffrey Ketels
Het lijkt er naar uit te zien dat het zesde en zevende seizoen van de serie Selling Sunset er volledig anders uit zal komen te zien. Enkele bekende gezichten van de reeks hebben immers bekend gemaakt de cast te zullen verlaten.

Eerder deze zomer raakte reeds bekend dat Maya Vander niet langer in de serie te zien zou zijn. Daar komt nu met niemand minder dan Christine Quinn nog een extra bekende naam bij.

Reeds vanaf de eerste afleveringen van de serie is Christine Quinn er eigenlijk niet uit weg te denken. Eerder bleek echter reeds dat Quinn niet op kwam dagen tijdens de re├╝nie, zogezegd als gevolg van een coronabesmetting.

Poging tot fraude
Ondertussen lijkt het zo goed als zeker te zijn dat Christine in de aangekondigde komende twee seizoenen niet langer in de reeks te zien zal zijn. Fans vragen zich nu af of dat mogelijks iets te maken zou kunnen hebben met haar poging tot fraude aan het einde van het vijfde seizoen.

Tijdens een recent interview met Andy Cohen liet de onderneemster zich in ieder geval ontglippen dat ze niet zeker wist of ze nog te zien zou zijn in de komende seizoenen. Dit naar eigen zeggen vooral omdat ze zich zou willen focussen op haar nieuwe onderneming genaamd RealOpen.

Omdat Netflix eerder ook al bekend maakte dat er twee nieuwe gezichten zouden worden geïntroduceerd in het zesde seizoen lijkt het ernaar uit te zien dat de twee reeds vervangen zijn.

De opnames van het zesde seizoen van Selling Sunset zijn momenteel volop bezig. Wanneer dat nieuwe seizoen te zien moet zijn is voorlopig nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen