search
Reboot 'Criminal Minds' zet eerste stappen
Series / Nieuws

Reboot 'Criminal Minds' zet eerste stappen

Een van de grootste sterren uit de serie geeft een update op Instagram.

Joe Mantegna deelt een nieuwe update over het filmen voor de reboot van de beroemde misdaadserie Criminal Minds, en daarbij hoort natuurlijk de iconische uitspraak van de BAU. Bekijk zijn update op Instagram hieronder!

De Behavioral Analysis Unit van de FBI keert terug naar het kleine scherm nadat de serie tot haar einde leek te komen bij CBS enkele jaren geleden. Nu zal de BAU voortleven op Paramount+ met een volledige seizoen van 10 afleveringen.

De reboot van de grond krijgen was geen makkelijke prestatie. Ondanks de officiële aankondiging in 2021, werd het al een paar maanden later geannuleerd. Pas kortgeleden werd bekendgemaakt dat de opnames toch door zouden gaan. Nu is al duidelijk dat de serie heel anders eruit zal komen te zien. Het hele seizoen zal namelijk gaan over het oplossen van één zaak.

Een filmpje van Joe Mantegna
In een recente video op de set van het project deelt Mantegna zijn opwinding over de reboot. Volgens het onderschrift van de post, zien de kijkers hem op dag 2 van het filmen. Hij sluit de korte clip af met de iconische zin van de BAU: "Wheels up!"

Bekijk de hele video hieronder.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen