search
Cruciaal castlid voor 'Avatar: The Last Airbender' gevonden
Series / Nieuws

Cruciaal castlid voor 'Avatar: The Last Airbender' gevonden

Avatar: The Last Airbender heeft de grote rivaal van Sokka gecast voor zijn eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix werkt druk aan een verfilming van de animatieserie Avatar: The Last Airbender. De afgelopen weken werden er diverse castleden aangekondigd, ondanks dat de opnames al behoorlijk lange tijd afgerond zijn.

Nieuw is vandaag de aankondiging van de rivaal van Sokka in de Northern Water Tribe. Volgens de site Avatar News zal Avatar: The Last Airbender een rol hebben voor Joel Oulette als Water Tribe-krijger Hahn. Fans kennen hem wel als de arrogante tienerkrijger die verloofd was met Princess Yue en het op probeerde te nemen tegen Admiral Zhao tijdens de aanval van de Fire Nation op de Northern Water Tribe.

Avatar: The Last Airbender
Eerder was al bekend gemaakt dat Princess Yue gespeeld wordt door Amber Midthunder. In de animatieserie hielp Yue Aang en Katara bij het beschermen van de Moon Spirit. Zij gaf haar leven om de geest te herstellen.

De live-action verfilming is al lange tijd in de maak. We weten er nog verrassend weinig over, behalve dat de makers zo trouw mogelijk proberen te zijn aan het origineel.

Tegelijk weten we ook dat het moeilijk is, omdat Avatar: The Last Airbender in zijn eerste seizoen duidelijk gericht was op kinderen en pas naarmate men vorderde, volwassener van toon en stijl werd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen