search
'Game of Thrones'-maker verdedigt gehate einde
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-maker verdedigt gehate einde

De serie Game of Thrones van HBO eindigde op een manier waar fans niet blij mee waren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones-regisseur Miguel Sapochnik verdedigt de twist aan het einde van seizoen 8, toen Daenerys Targaryen de keuze maakte om heel King's Landing in de hens te steken.

De Emmy Award-winnende regisseur maakte een aantal van de meest ambitieuze afleveringen van de serie, waaronder Hardhome en Battle of the Bastards. Ook maakte hij The Bells, dat zo controversieel eindigde. Samen met Ryan Condal is hij nu de showrunner van prequelserie House of the Dragon.

Game of Thrones
De op een na laatste aflevering van Game of Thrones eindigde ermee dat Dany en Jon Snow met hun legers de hoofdstad van Westeros wisten te overwinnen.

The Bells liet zien hoe Dany enorm snel de Iron Fleet wist te verslaan met Drogon en vervolgens de verdedigingswerken van de stad verwoestten. Cersei's troepen hadden daardoor geen andere keuze meer dan zich over te geven, waarna Dany besloot de hele stad met de grond gelijk te maken.

"Ik heb de hele serie weer vanaf begin tot eind gekeken. En je kan eerlijk gezegd helemaal aan het begin al zien dat Dany uiteindelijk zo zal worden. Zo verrassend was het eerlijk gezegd niet," aldus Sapochnik in een opvallend statement.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen