Langverwachte 'Buffy'-reboot ligt helemaal stil

Buffy the Vampire Slayer lijkt er toch niet te gaan komen, ondanks de eerdere positieve berichten.

Jim Pedd, 20 augustus 2022 18:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In 2018 werd onthuld dat er een reboot van Buffy the Vampire Slayer op komst was, in samenwerking met Joss Whedon. Nu blijkt die voorlopig stil te liggen.
Rond 2018 leerden we ook dat Monica Owusu-Breen het scenario van de Buffy the Vampire Slayer-reboot zou schrijven en dat zij showrunner was. Een zwarte actrice zou de hoofdrol krijgen. Eerder hoorden we dat die actrice Buffy zou zijn, maar lichtte Owusu-Breen toe dat sommige personages niet te vervangen zijn.

Buffy the Vampire Slayer
Uitvoerend producent Gail Berman vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het werk aan de reboot voorlopig stil ligt.

Details over waarom is niet bekend, al hintte Owusu-Breen daar eerder nog op. "Ik werd ooit ingehuurd om Buffy een reboot te geven. Ik had een personage van wie ik hield, en ik hield van de wereld van vampiers. Ik wilde een nieuw meisje bij de vampiers plaatsen."

"Maar Hollywood is Hollywood. En complicaties rond de reden waarom dit er is, en de wereldwijde pandemie maakten dat dit project zich in een soort vagevuur bevindt. wat ermee gaat gebeuren weet ik niet, maar ik weet wel dat ik houd van dit project."

Het klinkt dus niet alsof het pauzeren van Buffy the Vampire Slayer ligt aan de problemen rond Joss Whedon.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Buffy the Vampire Slayer, Buffy, reboot, joss whedon

Informatie over de serie: Buffy the Vampire Slayer

Populair nieuws