Geen enkele serie is meer veilig op HBO Max

HBO Max blijft kijkers maar schokken bezorgen met dit soort ontwikkelingen rond de series.

Jim Pedd, 22 augustus 2022 06:35

HBO Max-abonnees hebben heel wat schokken te verwerken gekregen de afgelopen tijd. Recent nog werden er heel wat projecten verwijderd van de streamingdienst en een boel geannuleerd.
Nu blijkt dat fans van HBO Max nog altijd niet gerust kunnen zijn. Het zou goed kunnen dat nog heel veel films en series gaan sneuvelen.

Niets van HBO Max is veilig
David Zaslav, de nieuwe CEO van Warner Bros. Discovery, vertelde recent al dat hij miljarden moet bezuinigen. Dat komt doordat Discovery een gigantische schuld van meer dan 40 miljard dollar opbouwde om Warner Bros. over te kunnen nemen.

Dat leidde al tot het cancellen van Batgirl, waardoor Warner Bros. Discovery de potentie had om belastinggeld terug te krijgen.

Series als Peacemaker en het reeds lang in de maak zijnde Green Lantern Corps lijken veilig te zijn. Maar volgens een insider is niets zeker:

"Die series zijn vooralsnog veilig. Maar geen enkel project is helemaal zeker. Alles wordt opnieuw bekeken en ze nemen echt alles onder de loep. Met geld als onderliggende motief."
Bron: ComicBook

Lees meer over: HBO Max, series, veilig, Streaming

Populair nieuws