search
Deze sterren keren (na lange tijd) terug in 'American Horror Story'
Series / Nieuws

Deze sterren keren (na lange tijd) terug in 'American Horror Story'

Makers van American Horror Story beroepen zich weer op oude bekenden van voorgaande seizoenen.

American Horror Story staat naast ijzingwekkende verhaallijnen, verbluffende special effects en elk seizoen een nieuw verhaal bekend om het inzetten van vrijwel dezelfde cast. Inmiddels is bekend wie wederom gaan deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Sommige castleden, die inmiddels zelf al behoorlijk aan de weg timmeren, als Sarah Paulson (Glass, Nurse Ratched) en Evan Peters (Kick-Ass, X-Men) hebben hun medewerking verleend aan bijna alle seizoenen. Sommige castleden zijn van wat meer recent en sommigen zijn weer terug van lang weggeweest.

Zachary Quinto na 9 jaar weer terug
Velen zullen Zachary Quinto (Star Trek, Heroes) in deze serie nog wel herinneren van zijn rol als Chad in seizoen 1. Maar vooral als de iconische Dr. Oliver Threadstone in het tweede seizoen Asylum. Samen met hem is er al een aardige lijst castleden die hun opwachting maken in seizoen 11.

Zo hebben inmiddels Evan Peters, Frances Conroy, Adina Porter, Leslie Grossman, Finn Wittrock, Cody Fern en Macaulay Culkin (Home Alone) bevestigd.

Thema van het nieuwe seizoen
Op dit moment is nog onduidelijk waar het nieuwe seizoen om draait. Maar fans hebben op basis van foto's van de set gespeculeerd dat de maffia mogelijk een rol speelt en dat het zich ongeveer in de jaren 70 of 80 zal plaatsvinden.

Het nieuwe seizoen van American Horror Story komt dit najaar uit. In de tussentijd kan je alle seizoenen nog eens bekijken op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen