search
Eindelijk! Netflix geeft 'Fate: The Winx Saga' seizoen 2 zijn eerste beelden
Series / Trailer

Eindelijk! Netflix geeft 'Fate: The Winx Saga' seizoen 2 zijn eerste beelden

De serie startte in januari 2021 en volgende maand is het tijd voor meer Fate.

In januari 2021 debuteerde op Netflix de serie Fate: The Winx Saga. Het zesdelige eerste seizoen werd gebaseerd op de animatieserie Winx Club van Nickelodeon en bedenker Iginio Straffi. Binnenkort is het tijd voor seizoen 2.

Het eerste seizoen werd wisselend ontvangen, maar Netflix was er snel bij om de serie te verlengen. De kijkcijfers waren waarschijnlijk wel naar verwachting.

In het nieuwe seizoen is het schooljaar weer begonnen. Het oude regime van Alfea is voorbij, het is tijd om het nieuwe te omarmen. Er zijn rollen voor onder meer Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum en Danny Griffin.

Eerste trailer Fate: The Winx Saga - seizoen 2
Op YouTube staat ook: "De leerlingen van Alfea moeten Solaria beschermen tegen machtige vijanden die zich misschien al in de school bevinden. Bloom probeert haar krachten onder controle te krijgen." Vanaf 16 september zie je seizoen 2 op Netflix.



In de serie Fate: The Winx Saga zijn een aantal tieners vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen