Goed nieuws voor fans van 'Fate: The Winx Saga' van Netflix

Fate: the Winx Saga viel niet heel goed bij critici, maar krijgt wel een tweede seizoen.

Jim Pedd, 21 juli 2021 12:51

De opnames van het tweede seizoen van Netflix-serie Fate: The Winx Saga zijn nu officieel van start. De young-adult serie is een live-action verfilming van Nickelodeon's Winx Club.
Deze eerste live-action serie in de franchise debuteerde in januari 2021. Dat met behoorlijk gemengde recensies. Desondanks waren de kijkcijfers goed genoeg voor Netflix om in februari een tweede seizoen te bestellen.

Opnames van start
De live-action serie hanteert een heel andere invalshoek ten aanzien van de wereld van de Winx Club en Alfae College. De serie heeft minder kleurrijke kostuums en een hardere en iets realistischere look en feel.

In de zes afleveringen van het eerste seizoen zagen we bijvoorbeeld Blood Witches, Burned Ones en een poging tot moord. Bovendien eindigde het seizoen met een cliffhanger, waarbij een oeroude kracht ontbrandde in Bloom en Alfea nieuw leiderschap kreeg.

Fans kunnen nu al opgelucht ademhalen ten aanzien van het tweede seizoen. Krap vier maanden nadat het tweede seizoen besteld is, zijn de opnames van het nieuwe seizoen namelijk al van start gegaan.

Dat laat de cast zien, waarbij we ook het nieuwe castlid Paulina Chávez zien. Zij speelt Flora, een personage dat veel fans misten in het eerste seizoen. Hieronder de video:

Lees meer over: Fate the Winx Saga, Netflix, Opnames, Seizoen 2

Populair nieuws