search
Grote fantasyserie van Netflix komt snel met 2e seizoen
Series / Nieuws

Grote fantasyserie van Netflix komt snel met 2e seizoen

Fate The Winx Saga gaat in de maand september verder met een nieuwe reeks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen het eerste seizoen van tiener-fantasydrama Fate: The Winx Saga debuteerde op Netflix in januari 2021, was dat met een publiek dat voorzichtig enthousiast was.

Fate: The Winx Saga was gebaseerd op de acht seizoenen tellende animatieserie Winx Club van Nickelodeon. Er was daarmee veel bronmateriaal, en het bleek een succesvolle verfilming! Fate: The Winx Saga was best trouw aan het origineel en het eerste seizoen kreeg een prima 75 procent op Rotten Tomatoes van de kijker.

Fate: The Winx Saga seizoen 2
Slechts een maand na de première kondigde Netflix al een terugkeer naar de Alfea School of Magic aan. Tijdens Geeked Week is aangekondigd dat Fate: The Winx Saga op 16 september 2022 te zien zal zijn.

Fate: The Winx Saga brengt ons in seizoen twee Bloom (Abigail Cowen), Terra (Eliot Salt), Stella (Hannah van der Westhuysen), Aisha (Precious Mustapha), Beatrix (Sadie Soverall), Musa (Elisha Applebaum), Dane (Theo Graham), Riven (Freddie Thorp), Sky (Danny Griffin), Sam (Jacob Dudman), Saul Silva (Robert James-Collier) en Andreas (Ken Duken).

En we zien ook nieuwe personages: Brandon Grace speelt Grey, een transgender man; Éanna Hardwicke is te zien als Sebastian; en Paulina Chávez speelt de langverwachte Flora.

Fate: The Winx Saga kwam ook al met een teaser:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen