Netflix heeft een grote hit met ‘The Sandman’ en maker Neil Gaiman heeft voor de fans geruststellend nieuws

Maker ‘The Sandman’ komt met geruststellend nieuws

Neil Gaiman stelt dat ‘The Sandman’ doorgaat met of zonder Netflix.

Glenn Walsh, 24 augustus 2022 14:12

The Sandman is inmiddels een enorme hit op Netflix. Hoe populair de serie inmiddels is kan je hier lezen. Er kan ondertussen wel gesteld worden dat er al een behoorlijke fanbase bestaat. Gelukkig komt de maker van de show Neil Gaiman met geruststellend nieuws voor de fans. De show gaat hoe dan ook door, met of zonder Netflix.

Aanleiding tot deze ontboezeming is dat Netflix nog wel eens de neiging heeft om series te annuleren waar fans vinden dat deze te vroeg aan hun einde komen. Daarnaast heeft producent Warner Bros. Discovery recentelijk meerdere projecten geschrapt. Reden voor fans om ietwat huiverig te zijn over het voortbestaan van The Sandman.

The Sandman gaat door
Gelukkig komt de maker van de show Neil Gaiman de fans tegemoet in de geruststelling dat de show sowieso doorgaat. Met of zonder Netflix. De maker is open in zijn communicatie naar de fans.

Zo vragen fans op Twitter of in het geval Netflix niet door zou gaan met de serie deze wel meegenomen zou kunnen worden naar een ander platform. Waarop de maker de fans gerust stelt met een volmondig ja. Ook geven fans aan vol lof te zijn over de serie en sommige gaan zelfs zo ver om nu al een tweede seizoen te eisen.Ook weer opgelucht en ongestoord genieten van The Sandman? Je kijkt alle afleveringen nu op Netflix.
Bron: Neil Gaiman

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman

Populair nieuws