search
Nieuw op Netflix: De spin-off van de succesvolle reeks 'Selling Sunset'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spin-off van de succesvolle reeks 'Selling Sunset'

In deze spin-off staat het nieuwe kantoor in Orange County centraal...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De realityserie Selling Sunset kan rekenen op heel wat populariteit. Vanaf vandaag is ook de spin-off van die reeks, namelijk Selling the OC te bekijken op streamingdienst Netflix.

In Selling the OC maken we niet alleen kennis met enkele bloedmooie vrouwelijke, maar ook met tal van goed uitziende mannelijke makelaars. Zij kwamen eerder ook al voorbij in Selling Sunset, maar staan nu pas echt centraal in de spin-off.

De trailer die voorheen reeds door Netflix de wereld werd ingestuurd laat in ieder geval reeds heel wat drama vermoeden. De vraag die veel fans zich ook stellen is of er mogelijks romances zullen ontstaan tussen enkele van de collega's of niet.

Twee extra seizoenen
Van de oorspronkelijke reeks Selling Sunset is bekend dat er met zekerheid nog twee extra seizoenen zullen verschijnen. Ondanks het feit dat Jason en Brett zich nu vooral richten op het nieuwe kantoor in Orange County zijn ze toch terug in LA voor de opnames van alvast het zesde seizoen van Selling Sunset.

In het verleden werd de franchise ook al uitgebreid met het zogenaamde Selling Tampa, maar dat bleek geen geweldig succes te zijn. Benieuwd of Selling the OC (veel) beter kan doen!

Deze spin-off is te bekijken vanaf vandaag, woensdag 24 augustus 2022 op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen