search
Makers van 'Brooklyn Nine-Nine' en 'Superstore' komen met 'Blockbuster', de nieuwe sitcom van Netflix
Series / Nieuws

Makers van 'Brooklyn Nine-Nine' en 'Superstore' komen met 'Blockbuster', de nieuwe sitcom van Netflix

Een streamingdienst die een komedieserie maakt over de laatste videotheek in Amerika, dat belooft wat.

Netflix is druk bezig met het afronden van de nieuwe sitcom Blockbuster. Zoals de titel al doet vermoeden gaat deze show over het reilen en zeilen in de laatste videotheek van Amerika. Van wat eens de grootste videotheek franchise in Amerika was blijft er in deze serie nog maar één winkel open. In Blockbuster krijgt het publiek te zien hoe het daar aan toe gaat.

De serie komt met zwaargewichten uit de komedie. Zo is de serie bedacht door Vanessa Ramos. Zij was verantwoordelijk voor het schrijven van series als Superstore en Brooklyn Nine-Nine. Daarnaast spelen onder andere bekende acteurs mee als Randal Park (The Office, WandaVision) en Melissa Fumero (Gossip Girl, Brooklyn Nine-Nine).

Eerste beelden uitgebracht
Ondertussen is Netflix bezig met de promotionele campagne. Eerste beelden zijn naar buiten gekomen waarbij promotionele foto's en beelden uit scènes de kijker een indruk moeten geven wat we kunnen verwachten van Blockbuster. De beelden laten onder meer zien welke castleden we gaan tegenkomen en wat de sfeer zal zijn.

Tegelijkertijd heeft Netflix ook aangekondigd wanneer de serie te bekijken is. Blockbuster is vanaf 3 november te streamen. Kijk hieronder mee naar de nieuwe beelden:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen