Maker 'The Sandman' onthult dat deze wereldster ooit de rol van Dream had kunnen spelen

Misschien ooit deze superster in 'The Sandman'?

Aan populariteit heeft de serie geen gebrek. Had het 26 jaar geleden ook zo kunnen zijn?

Glenn Walsh, 27-08-2022 18:21

Neil Gaiman, de maker van de nieuwe hitserie The Sandman op Netflix, weet de fans regelmatig van nieuws en informatie te voorzien over van alles wat met de serie te maken heeft. Dit keer onthult hij dat de hoofdrolspeler gespeeld had kunnen worden door niemand minder dan Michael Jackson.
Als het over zijn serie The Sandman gaat is Neil Gaiman niet verlegen zijn mening te geven of wat anekdotes te delen. Zo liet hij onlangs weten dat mocht Netflix de serie annuleren, deze hoe dan ook door zou gaan. In een interview heeft hij nu bekend gemaakt dat het zomaar had gekund dat Michael Jackson betrokken bij het project was geweest.

King of pop
Het was 1996 toen Neil Gaiman in gesprek met Warner Bros. hoorde dat de studio een telefoontje kreeg van Michael Jackson met de vraag of hij de rol van Dream/Morhpeus mocht spelen. Er was destijds erg veel interesse in het idee vanuit Warner Bros. Ze dachten dat ze met het toevoegen van Michael Jackson een enorme troef in handen zouden hebben.

Hoe dan ook is nu jaren later de huidige versie met Tom Sturridge in de hoofdrol een enorme hit. Je kijkt alle afleveringen op Netflix.

Overigens benieuwd naar Neil Gaiman's reactie op het casten van Michael Jackson? Kijk hieronder zijn reactie:


Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Neil Gaiman, The Sandman, Michael Jackson, Netflix, Warner Bros, Tom Sturridge

Populair nieuws