Zo gaat 'The Walking Dead' definitief eindigen

Zo gaat 'The Walking Dead' definitief eindigen

Het laatste gevecht in de zombieserie is onderweg en start 2 oktober.

Bram de Groot, 27 augustus 2022 14:35

Op 31 oktober 2010 startte de serie The Walking Dead op de Amerikaanse zender AMC. Het was het begin van een van de succesvolste tv-series ooit. Tijdens het vierde en vijfde seizoen werden er enorme kijkcijfers genoteerd.

De afgelopen jaren kelderen de kijkcijfers aanzienlijk, vermoedelijk deels ingegeven doordat mensen er gewoon geen zin meer in hadden en anderzijds doordat streamingdiensten de kijkers de mogelijkheid geeft de serie op een andere manier te volgen.

Ondertussen komt de moederserie met zijn elfde seizoen aan zijn eind, maar leeft ook voort via vele spin-offs zoals Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City en spin-offs over Daryl en Rick & Michonne.

Het laatste gevecht in The Walking Dead
In de tv-trailer verschijnen achtereenvolgens de teksten "12 jaar, 169 afleveringen leiden allemaal tot dit punt. We eindigen het gevecht gezamenlijk."

Vanaf 2 oktober start het derde deel van het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead met de aflevering "Lockdown" De allerlaatste aflevering staat gepland voor 20 november.


In Nederland volg je de zombieserie op de zender FOX of op Disney+. Ook op Netflix staan vele seizoenen.Bron: YouTube

Lees meer over: The Walking Dead, Netflix, Disney, Fear the Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws