Marvel Studios is nu al klaar met nieuwste tv-serie

Echo met Alaqua Cox als Maya Lopez / Echo verschijnt midden 2023.

Bram de Groot, 28-08-2022 10:43

Nog voor de release van Hawkeye op Disney+ werd duidelijk dat Marvel Studios zijn zinnen had gezet op een soloserie voor het personage Echo. Nu zijn de opnames al afgerond. Dit werd duidelijk via actrice Alaqua Cox.
Cox, die in het echte leven ook doof is, speelde in Hawekeye de rol van het dove personage Maya Lopez / Echo die werkt voor de schurk Wilson Fisk / Kingpin. Het einde van de serie verklapte dat er meer in het vat zit voor Echo.

In de serie zien we in ieder geval Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk / Kingpin, Charlie Cox als Matt Murdock / Daredevil, Zahn McClarnon als William Lopez en Devery Jacobs als Julie.

Opnames voor Echo afgerond
Het was Cox zelf die onthulde dat de opnames voor Echo zijn afgerond. De camera's startten in april dit jaar en vonden vooral plaats in Georgia en Atlanta.Over de serie werd eerder onthuld: Na de gebeurtenissen in Hawkeye in New York City, keert Maya Lopez terug naar haar geboorteplaats, waar ze haar verleden moet verwerken. Ze zal opnieuw contact maken met haar Indiaanse roots en haar familie en gemeenschap moet omarmen.

Tijdens Comic Con San Diego werd duidelijk dat Echo onderdeel is van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe en dat de serie ergens in het midden van 2023 moet verschijnen.Bron: Comicbook

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Echo

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie