search
Volgende Marvel-serie introduceert Netflix-helden

Volgende Marvel-serie introduceert Netflix-helden

Charlie Cox en Vincent D'Onofrio krijgen rollen in de serie Echo van Disney+.

Bram de Groot
Er is aangekondigd dat acteurs Charlie Cox en Vincent D'Onofrio volgend jaar terugkeren naar het Marvel Cinematic Universe in de Echo-serie op Disney+.

Cox, die Matt Murdock/Daredevil speelde, en D'Onofrio, die Wilson Fisk/Kingpin speelde, waren oorspronkelijk te zien in de Daredevil-serie van Netflix. Beide acteurs waren recent nog te zien in MCU-producties, met een cameo van Cox' Murdock met in Spider-Man: No Way Home en D'Onofrio's Fisk die een belangrijke rol speelt in Disney+'s Hawkeye-serie.

Grote namen terug in Echo
Naar verluidt zal Matt Murdock tijdens de serie op zoek gaan naar een voormalige bondgenoot, die volgens The Weekly Planet-podcast Jessica Jones is - een mede Netflix/Marvel-personage dat oorspronkelijk werd gespeeld door Krysten Ritter.

De twee werkten eerder samen in de Netflix-miniserie The Defenders, dus het is niet uitgesloten dat de twee elkaar weer zouden kunnen ontmoeten op de set van Echo.

De synopsis verklapt dat Echo we het oorsprongsverhaal van Echo (Alaqua Cox) te zien krijgen. In de serie haalt het meedogenloze gedrag van Maya Lopez haar in en ze besluit terug te keren naar haar geboortestad. Ze moet haar verleden onder ogen zien, opnieuw contact maken met haar Indiaanse roots en de betekenis van familie en gemeenschap omarmen als ze vooruit wil komen.


Aanbevolen artikelen