search
Gecancelde topserie 'Manifest' keert op deze dag terug op Netflix
Series / Trailer

Gecancelde topserie 'Manifest' keert op deze dag terug op Netflix

De gecancelde serie keert in november terug voor een vierde seizoen.

Met de begeleidende tekst "het is allemaal verbonden" is op het YouTube-kanaal van Netflix een teaser trailer verschenen voor het vierde seizoen van Manifest, de thriller die even geleden werd gecanceld maar door Netflix werd gered.

Het vierde seizoen zal uit twee helften bestaan en elke helft bevat tien afleveringen. De eerste reeks zal op 4 november online komen op Netflix.

Manifest - seizoen 4
Het vierde seizoen heeft al een synopsis gekregen: "Ben's (Josh Dallas) vrouw, Grace (Athena Karkanis), wordt vermoord door de onrustige passagier Angelina (Holly Taylor), die ook hun baby, Eden, ontvoert. Cal (Jack Messina) verdwijnt na het aanraken van de staartvin van het vliegtuig en keert dan vijf jaar ouder terug (nu gespeeld door Ty Doran), cryptisch zeggend: 'Ik weet wat ik nu moet doen.'[/i

[i]En we krijgen een snelle glimp van de gezagvoerder van de vlucht wanneer hij weer in de cockpit verschijnt, om enkele seconden later te verdwijnen en overblijfselen van het vliegtuig mee te nemen."
De laatste connectie
Ook verscheen er een pakkende eerste teaserposter voor seizoen 4 deel 1. Op Twitter valt de tekst "✈️ Vijf jaar uit elkaar, nog een laatste kans samen. ️ ✈️ " te lezen en de poster komt met de tekst "Maak de laatste connectie".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen