search
Apple TV+ staakt opnames van serie met Natalie Portman na bedreigingen
Series / Nieuws

Apple TV+ staakt opnames van serie met Natalie Portman na bedreigingen

De hoofdrol in de serie is weggelegd voor niemand minder dan actrice Natalie Portman...

Er wordt behoorlijk wat verwacht van de aankomende serie Lady in the Lake op Apple TV+. Dit niet in het minst omwille van de sterrencast met onder meer actrice Natalie Portman. De opnames van de reeks moesten echter worden stilgelegd nadat er bedreigingen werden geuit door een groep locals.

Enkele maanden geleden werd begonnen met de productie van de nieuwe serie Lady in the Lake. Hiervoor werd Baltimore uitgekozen als productielocatie. Alles ging in eerste instantie goed tot de filmcrew plots geconfronteerd werd met een groep locals die dreigden terug te komen en iedereen op de set neer te schieten.

Wou de crew bovenstaande voorkomen? Dan moest er een significant geldbedrag worden betaald. Het spreekt voor zich dat de productie niet aan deze dreigementen wou voldoen waardoor de veiligheid van de cast- en crewleden in het gedrang kwam. Volgens de lokale politiediensten zou er met de dreigementen een bedrag gemoeid zijn van zo'n 50.000 dollar.

Nieuwe locatie
De productie van Lady in the Lake heeft inmiddels bekend gemaakt dat er wordt gezocht naar een nieuwe opnamelocatie. Tot die nieuwe locatie is gevonden wordt de productie tijdelijk on-hold geplaatst. De productie benadrukte dat de veiligheid van haar crew- en castleden de absolute topprioriteit is.

Wanneer deze gloednieuwe serie het levenslicht zal zien is uiteraard voorlopig nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen