search
'Stranger Things'-slechterik zweert wraak in aankomend seizoen volgens Jamie Campell Bower
Series / Nieuws

'Stranger Things'-slechterik zweert wraak in aankomend seizoen volgens Jamie Campell Bower

Als je dacht dat hij verdwenen en verslagen was, heb je het goed mis.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zullen de meeste vast niet zijn ontgaan. De grote ontknoping aan het eind van seizoen vier van Stranger Things. Gedurende het seizoen waarin we de vijand hebben leren kennen stonden Eleven (Milly Bobby Brown) en Vecna (Jamie Cambell Bower) tegenover elkaar in de finale van het seizoen waarbij Vecna ogenschijnlijk werd verslagen.

Althans die impressie werd gewekt. Al gauw werd duidelijk dat Vecna niet bepaald verslagen was. In een recent interview vertelt de acteur Jamie Campbell Bower, die de rol van Vecna speelt, dat er achter de schermen al wat speelt. En dat er al wat geschreven wordt. Hij licht een tipje van de sluier op.

De chaos moet nog komen
De acteur benadrukt dat het verlies echt maar tijdelijk is. Vecna is woedend, verbolgen en zint op wraak. Er zal nog een hele hoop chaos en razernij van hem komen. Op dit moment is Vecna aan het herbouwen en ruikt hij bloed. De groep helden hebben een zeer grote vergissing begaan.

Jamie Campbell Bower weet nog niet precies wat er gaat gebeuren in seizoen vijf maar er wordt momenteel aan gewerkt. Hij denkt zelf dat er misschien wat gaat gebeuren tussen Will Byers (Noah Schnapp) en Vecna in dat zij een bepaalde connectie zullen vormen.

Het is nog even wachten op seizoen vijf van Stranger Things. Tot die tijd kijk je alle afleveringen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen