search
Beruchte apocalyptische serie wandelt zo Netflix Top 10 binnen
Series / Netflix Kijktip

Beruchte apocalyptische serie wandelt zo Netflix Top 10 binnen

Bij het nieuwe seizoen, dat online is gekomen bij Netflix, zijn vele kijkers bijzonder betrokken.

Pas sinds enkele dagen staat het elfde seizoen van The Walking Dead op Netflix, maar nu al heeft de serie zich met dit nieuwe seizoen de Netflix Top 10 in gewerkt. Ondanks het naderende einde van de serie zijn de Nederlandse fans er nog lang niet klaar mee!

Tegelijkertijd loopt nu de spin-off Tales of the Walking Dead, wat mogelijk de huidige populariteit met de zombieserie verklaart. Ook andere spin-offs, bijvoorbeeld over de personages Rick en Michonne, zijn in de maak.

En deze series vallen allen in de smaak. Sinds 22 augustus is het elfde seizoen te vinden op Netflix, maar nu heeft de serie al zijn entree gemaakt in de Nederlandse Netflix Top 10.

Het epische einde van de lange serie
Het elfde seizoen is tevens de laatste van The Walking Dead. In de laatste afleveringen komen de personages in contact met de Commonwealth, een groot netwerk van geavanceerde gemeenschappen en meer dan vijftigduizend overlevenden herbergen in hun verschillende nederzettingen.

Daarnaast richt het elfde seizoen zich op de confrontatie van de groep van overlevers met de Reapers, een mysterieuze factie van vijandige overlevenden.

Bekijk de serie nu op Netflix, of bekijk vast hieronder een trailer van het elfde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen