Zoon van Morpheus gevonden voor 'The Sandman' seizoen 2?

Zoon van Morpheus gevonden voor 'The Sandman' S2?

In het eerste seizoen werd al verwezen naar de zoon van het hoofdpersonage, maar mogelijk gaan we hem in toekomstige afleveringen ook echt zien.

Zilko Tarici, 30-08-2022 16:37

Na de verrassende toevoeging van een bijzondere elfde aflevering, is het eerste seizoen van The Sandman nu in zijn volledigheid te streamen via Netflix. En omdat de serie zo goed is bekeken, is het nu afwachten op het groene licht voor seizoen 2.
Als een tweede seizoen er komt, is het bijna zeker dat we Orpheus, de zoon van Morpheus en Calliope, gaan zien. Naar zijn bestaan werd verwezen in de elfde aflevering, waardoor velen zich nu zullen afvragen hoe het personage eruit zal zien.

Wie o wie?
Uitvoerend producent Alan Heinberg heeft nu onthuld dat hij en bedenker Neil Gaiman al in gedachten hebben wie Orpheus moet gaan spelen. Aldus Heinberg:

"Ik weet niet of ik er iets over mag zeggen, maar we hebben het al gehad over iemand die we heel graag voor de rol willen hebben. En we hebben het er al over gehad dat als er een tweede seizoen komt, dat we die persoon ook echt willen casten. We zullen dat hele seizoen bedenken met die persoon in onze gedachten."

Het eerste seizoen van The Sandman is nú te streamen via Netflix.
Bron: Comicbook

Lees meer over: The Sandman, Tom Sturridge, Neil Gaiman, Netflix, DC, Boyd Holbrook

Populair nieuws