search
'House of the Dragon'-ster onzeker over toekomst van de spin-off
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-ster onzeker over toekomst van de spin-off

Na teleurstellend nieuws ziet deze acteur de toekomst van de spin-off niet bijzonder rooskleurig voor zich.

Met de spin-off House of the Dragon bewijst de wereld van Game of Thrones zich nogmaals als extreem populair. Maar na het nieuws dat co-showrunner Miguel Sapochnik voor het tweede seizoen niet verder zal gaan, zijn sommige betrokkenen niet zo zeker erover of dat succes zal voortzetten.

Steve Toussaint, die Lord Corlys Velaryon speelt in de show, onthulde zijn gevoelens over het vertrek van Sapochnik in een nieuw artikel van Entertainment Weekly.

Hij zegt dat hij op de hoogte werd gebracht van het nieuws door de andere showrunner van het project, Ryan Condal, maar dat hij de beslissing respecteert. Door uitputting zou Sapochnik zich gedwongen hebben gevoeld niet langer te blijven werken aan de serie, en Toussaint staat achter de keuze van de showrunner om zijn gezondheid op de eerste plaats te zetten.

De woorden van Steve Toussaint
Toussaint zei: "We hebben deze Engelse uitdrukking 'gutted'. En het is Miguel's beslissing. Dus, ik was teleurgesteld…"

Hij vervolgde: "Hoewel ik persoonlijk teleurgesteld ben, omdat ik denk dat hij een geweldige artistieke visie heeft, begrijp ik, voor zijn eigen welzijn, dat hij een pauze moet nemen."

Het is nog onduidelijk wie de vervanger moet gaan worden van dit belangrijke figuur op de enorme en peperdure filmset van House of the Dragon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen