Elon Musk uit stevige kritiek op 'The Rings of Power'

De topondernemer blijkt helemaal niet blij te zijn met de nieuwe Amazon-serie...

Geoffrey Ketels, 06-09-2022 17:36

Het gaat de gloednieuwe Amazon-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power niet bepaald voor de wind. Nadat Amazon eerder al de reacties omwille van review bombing moest uitschakelen uit nu ook topondernemer Elon Musk stevige kritiek op de reeks.
Nadat de Tesla-ondernemer de eerste twee afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft gezien is hij behoorlijk scherp met zijn opmerkingen. Hij stelde zelfs concreet het volgende; "Tolkien draait zich om in zijn graf".

Niet alleen is de ondernemer van mening dat de serie Tolkien-onwaardig is, daarnaast stelt hij dat alle personages uit de reeks lafaards zijn. Alleen voor het personage Galadriel heeft hij nog een goed woord over.

25 miljoen kijkers
Ondanks het feit dat de serie vanuit verschillende hoeken geconfronteerd wordt met aanzienlijke kritiek is het zo dat de eerste twee afleveringen toch een gigantisch aantal kijkers wisten te trekken. Ze waren samen dan ook goed voor maar liefst 25 miljoen kijkers binnen de eerste 24 uur.

De eerste twee afleveringen zijn dus reeds te zien op Amazon Prime Video. Elke vrijdag om 06h00 verschijnt er vervolgens een nieuwe aflevering. Benieuwd of de commentaren in de komende tijd zullen verstommen of nog verder zullen toenemen.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power bestaat in totaal uit acht afleveringen.


Lees meer over: The Rings of Power, The Lord of the Rings, serie, series, Amazon, Prime Video

Populair nieuws