search
Deze nieuwe serie kaapt de Netflix Top 10!
Series / Netflix Kijktip

Deze nieuwe serie kaapt de Netflix Top 10!

Netflix staat in vuur en vlam sinds deze nieuwe serie op de streamingdienst staat.

De serie Onder Vuur bewijst maar weer eens dat er prima series kunnen worden gedraaid binnen de Benelux. In de dramaserie volgt men de brandweerbrigade van Post Oostoever met lekker veel natuurgeweld, drama en voldoende brandwonden. Ontdek of de serie iets voor jou is!

In Onder Vuur speelt een Vlaamse brandweerbrigade de hoofdrol, zowel in het pak als in het thuistenue. Juist deze afwisseling tussen branden bestrijden buitenshuis en de koelte bewaren thuis is volgens recensent Lydia van Vliet-Meeuwissen een van de sterke punten van de Vlaamse serie.

Van Vliet-Meeuwissen gaf de serie 3 sterren uit de 5. Zij schreef: "Hoewel het bij de eerste afleveringen nog wat inkomen is, wordt de voorspelbaarheid in de tweede helft van het seizoen een stuk minder, terwijl de spanning juist toeneemt. Daardoor blijkt 'Onder Vuur' toch wel de moeite waard."

Welverdiend in de Top 10
Op 24 augustus kwam de brandweerserie online. In Nederland heeft de dramaserie het al tot de Netflix Top 10 geschopt. Ook in België is het een groot succes en dus ook in de Top 10 te vinden.

Bekijk de eerste aflevering snel bij Netflix, of bekijk hieronder de trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen