search
'Law and Order' komt met mega-crossover

'Law and Order' komt met mega-crossover

De Law and Order-franchise gaat helemaal uit zijn voegen barsten lijkt het.

Jim Pedd
NBC gaat deze week van start met een indrukwekkende Law & Order-crossover, tussen de series Law & Order, Law & Order: SVU en Law & Order: Organized Crime.

Fans van de Law & Order-franchise kijken er natuurlijk enorm naar uit. Deze maand is immers voor het eerst dat er zo'n evenement plaats vindt in de hele franchise. Later deze maand maken makers Rick Eid, Julie Martin en David Graziano dat mogelijk. En laat hen vandaag nou net nieuwe details onthuld hebben!

Law & Order-crossover
"De meeste crossovers die je ziet op netwerktelevisie zijn een soort overdrachten, waarbij de ene serie het overdraagt aan de andere, en die hetzelfde weer doet. Deze is veel meer geïntegreerd, waarbij de personages elk uur bij elkaar zijn op een geïntegreerde, naadloze manier," begon Eid.

Martin gaf wat context over de crossover. "Hoe ik het begrijp, is deze drie uur durende crossover iets dat een beetje op zichzelf staat, in tijd en plaats. En dus ook niet per se gekoppeld is aan ofwel onze laatste aflevering van vorig seizoen, of de eerste van dit seizoen."

De Law & Order-crossover staat volledig op zichzelf en brengt personages bij elkaar in een onderzoek naar illegale mensenhandel.

Law & Order keert op 22 september terug.Aanbevolen artikelen