search
Trailer voor nieuwste 'Star Wars'-serie geeft je de rillingen
Series / Trailer

Trailer voor nieuwste 'Star Wars'-serie geeft je de rillingen

Star Wars Andor ziet er behoorlijk goed uit in deze nieuwe trailer van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De rebellie begint in een nieuwe trailer voor Star Wars: Andor. Op 21 september worden maar liefst drie afleveringen gelanceerd van het twaalf afleveringen tellende eerste seizoen.

De beelden van Star Wars: Andor die zijn vrijgegeven tijdens Disneys D23 Expo laten zien dat Cassian Andor vijf jaar voor zijn missie met Jyn Erso, waarbij ze de plannen voor de Death Star moesten stelen, nog niet helemaal begonnen is als rebel tegen het keizerrijk.

Star Wars: Andor-trailer
Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat we zien hoe Cassian een echte rebel wordt, en iemand is met de drijfveer om koste wat het kost, zelfs als zijn eigen leven de prijs is, het universum te bevrijden van het keizerrijk.

Dat juk zal natuurlijk uiteindelijk afgeworpen worden, al is Star Wars: Andor niet de serie die zal laten zien hoe precies.

In plaats daarvan draait deze straks twee seizoenen tellende serie duidelijk om de reis van Cassian Andor "die ontdekt hoe hij een verschil kan maken".

Volgens Disney+, waar Star Wars: Andor op te zien zal zijn, brengt de serie ons het verhaal van de net opkomende rebellie tegen het keizerrijk en "de wijze waarop volkeren en planeten betrokken raakten."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen