search
Hernieuwde interesse in 'The Crown' na overlijden koningin Elizabeth II

Hernieuwde interesse in 'The Crown' na overlijden koningin Elizabeth II

Heel wat mensen zijn duidelijk (extra) nieuwsgierig geworden naar het lange leven van de koningin...

Geoffrey Ketels
Het is natuurlijk zo dat de serie The Crown altijd wel heeft kunnen rekenen op heel wat interesse. Toch is de voorbije dagen gebleken dat de reeks in één klap terug heel wat extra populariteit heeft gekregen.

Het overlijden van de 96-jarige koningin Elisabeth II heeft niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook daarbuiten heel wat losgemaakt. De koningin was dan ook erg geliefd. Bovendien lijkt het ernaar uit te zien dat ook heel wat mensen interesse hebben gekregen in haar rijk gevulde leven. Dat zorgde onder meer voor een boost in populariteit van de serie The Crown.

Populair
Niet alleen de koningin was populair, hetzelfde kan ook gezegd worden van The Crown. Het eerste seizoen verscheen in het jaar 2016, maar ondertussen staat de teller al op vier seizoenen. Het vijfde seizoen zou in principe deze herfst moeten verschijnen. Eerder raakte echter bekend dat de opnames van het nieuwe seizoen voorlopig uit respect waren stilgelegd. Of dat de lancering van het nieuwe seizoen in het gedrang brengt is voorlopig niet duidelijk.

Eveneens onduidelijk is wanneer de opnames terug hervat zullen worden. In tussentijd kunnen fans alle reeds verschenen seizoenen bekijken op Netflix en dat wordt blijkbaar bijzonder vlijtig gedaan...

Aanbevolen artikelen