Deze 3 sterke series starten binnenkort bij de NPO

3 sterke series starten bij de NPO

Bekijk de series per aflevering op televisie, of binge ze in één keer op NPO Plus.

Mitchell van Vuren, 14 september 2022 20:50

Ook op de Nederlandse televisie worden er regelmatig kwalitatieve, internationale series vertoond, die zeker de moeite waard zijn om te volgen. De redactie van SerieTotaal stelde een lijst op van welke series er nog deze maand kosteloos te zien zijn, gewoon op televisie (of betaald bij NPO Plus)!
Everything you Love | BNNVARA / NPO3 | Vanaf 22 september
Toevallig komen de twee vreemdelingen Sara en Jonas elkaar tegen in een metro die geëvacueerd moet worden in het centrum van Oslo. Er ontstaan sterke gevoelens tussen hen, maar na een tijdje ontdekt Sara dat Jonas een duister geheim heeft.

In de Noorse serie zien we hoe Jonas radicaliseert in een extreemrechtse groepering. Zijn zoektocht naar een gemeenschap van gelijkgestemden online en in het echte leven, staat in sterk contrast met zijn liefdesrelatie met Sara. Zijn twee levens lijken onmogelijk met elkaar te verzoenen, of toch wel…


Irvine Welsh’s Crime | KRO-NCRV / NPO2 | Vanaf 24 september
Detective Inspector Ray Lennox onderzoekt in deze Schotse misdaadserie de zaak van een vermist schoolmeisje in Edinburgh. Lennox en zijn collega’s proberen uit te zoeken wat er gebeurd is met haar, terwijl hij vecht moet tegen zijn eigen innerlijke demonen en de sfeer op het bureau zijn gemoed maar weinig bevordert.


Face to Face 2 | KRO-NCRV / NPO3 | Vanaf 24 september (seizoen 1 al op NPO Plus)
De twee pubers Teel en Madison hebben hun jeugdvriendschap hervonden en beginnen hun leven te delen via het internet. Op de middelbare school bevinden ze zich echter in volledig andere werelden: de één razend populair, de ander een loser.

Dit Deense coming-of-age-verhaal onderzoekt enkele van de meest dringende en schadelijke sociale problemen voor tieners vandaag de dag - en dit alles bekeken door de lens van een objectieve maar vernietigende videochat.


Bron: -

Lees meer over: everything you love, face to face, npo plus, Irvine Welshs Crime, alt du elsker

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws