Makers willen vreemd genoeg een 'Stranger Things' en 'Deadpool' crossover

Volgens de makers van deze franchises komt er mogelijk een crossover.

Glenn Walsh, 14-09-2022 20:51

Met twee films in de Deadpool reeks en een derde onderweg en vier seizoenen van Stranger Things komen de makers nu met opmerkelijke teaser: de samenkomst van beide werelden in een crossover van de franchises. Zullen we binnenkort Eleven tegenover Wade Wilson zien?
De meeste afleveringen van Stranger Things worden geregisseerd door The Duffer Brothers. Maar voor een groot deel worden deze ook geregisseerd door Shawn Levy. Nu het vijfde seizoen aangekondigd is hebben The Duffer Brothers en Shawn Levy de komende tijd genoeg te doen. Laat laatstgenoemde toevallig ook de regisseur zijn van de aankomende film Deadpool 3.

Nog niet definitief, maar het plan is er
Afgelopen maart werd bekend dat Shawn Levy de derde film in de reeks gaat regisseren. Het zal de eerste in de reeks zijn die deel gaat uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. In een recent interview over de film en Stranger Things kwam de regisseur zelf met de opmerking dat hij en Deadpool-ster Ryan Reynolds bezig zijn met een crossover van de twee werelden.

Hij vertelde dat ze nog aan het uitzoeken zijn hoe ze de twee franchises bij elkaar kunnen laten komen. Ze zijn er nog niet uit hoe, maar de plannen liggen er wel. In welke mate deze crossover gestalte zal krijgen wordt nog gissen. Wellicht in de vorm van een cameo, of een van de bekende 'post-credit' scènes uit de Marvel films en series.

Tot die tijd kun je Stranger Things zonder Deadpool bekijken op Netflix.
Bron: Variety

Lees meer over: Stranger Things, Deadpool, Shawn Levy, Ryan Reynolds, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE - A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE - A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie