search
Foto: Lex Luthor debuteert in 'Titans' seizoen 4!
Series / Foto's

Foto: Lex Luthor debuteert in 'Titans' seizoen 4!

De bekende DC-schurk maakt zijn opwachting in stevige superheldenserie van HBO Max.

In het volgende seizoen van de DC-serie Titans van HBO Max, in Nederland te volgen op Netflix, zal acteur Titus Welliver (Bosch) een belangrijk personage gaan spelen. Dit meldde showrunner Greg Walker tegenover Entertainment Weekly.

Welliver, in het echte leven een enorme DC-fan, gaat de iconische schurk Lex Luthor spelen in de stevige superheldenserie. "Meestal moet je alles uit de kast halen om een acteur bij een serie te krijgen," zei Walker bij het casten van Welliver.

Titus Welliver wordt Lex Luthor
"Toen ik hem belde om hem erbij te krijgen, kreeg ik nauwelijks een weerwoord. We waren aan het bellen en hij keek naar zijn stripverzameling en vertelde me over al zijn Wolfman/Perez Titans-edities," aldus Walker.

"Hij is een gigantische, gigantische fan. Hij heeft elke aflevering van de serie gezien en kon me vertellen over bepaalde verhaallijnen en bepaalde shots. Het was het meest onverwachte telefoontje dat ik ooit heb gehad," voegde de regisseur toe.

Hieronder zie je zelfs al een eerste foto van de nieuwe Lex Luthor. Seizoen een tot en met drie van Titans staan op Netflix. Seizoen 4 start in november.

Aanbevolen artikelen