search
Compleet nieuwe DC-serie start zijn opnames

Compleet nieuwe DC-serie start zijn opnames

Bij de bekendmaking op Twitter was er meteen al sprake van een stevige verrassing...

Geoffrey Ketels
The CW en DC-series, het blijft een populaire combinatie. Sinds het jaar 2012 koos The CW er tijdens elk televisieseizoen voor om uit te pakken met een nieuwe DC-serie en dat is nu niet anders. De opnames van het eerste seizoen van Gotham Knights werden dan ook inmiddels opgestart.

Gotham Knights zal het verhaal vertellen van de adoptiezoon van Bruce Wayne, namelijk Turner Hayes (gespeeld door Oscar Morgan). Bovendien spreekt het voor zich dat er ook een aantal kinderen van de vijanden van Batman voorbij zullen komen.

Wanneer Batman plots wordt vermoord en de wereld het grote geheim van Bruce weet te achterhalen zijn het de kinderen die de schuld krijgen van zijn dood. Vervolgens zien de kinderen zich genoodzaakt om hun naam te zuiveren. Dit niet in het minst omdat zij eigenlijk de nieuwe generatie helden moeten worden.

Atlanta
De bekendmaking van de start van de opnames van Gotham Knights gebeurde door co-executive producer Natalie Abrams op Twitter. Daarbij werd meteen ook een kleine verrassing onthuld. Ondanks het feit dat de pilot nog werd gefilmd in het Canadese Toronto geldt dat niet voor de rest van het eerste seizoen. De opnames daarvoor zijn dan ook verhuisd naar Atlanta.

Uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen van Gotham Knights zal bestaan is voorlopig nog niet bekend. Volgens de meest recente geruchten zou het echter gaan om 13 afleveringen.

Wanneer de serie te zien zal zijn is uiteraard tot dusver eveneens nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen artikelen