Prime Video voegt wel heel gewilde series toe deze week

Prime Video voegt wel heel gewilde series toe

Het was weer een erg goede week op Prime Video met veel nieuwe series.

Jim Pedd, 18 september 2022 16:16

Wat een week! Met nieuwe afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power en Star Trek: Lower Decks is het al een goede week op Prime Video. Maar The Handmaid's Tale en The Grand Tour maken de week nog vele malen beter.
The Handmaid's Tale (seizoen 1-4): Geconfronteerd met een dalend geboortecijfer is een fundamentalistisch regime begonnen vrouwen als eigendom te behandelen. Als een van de weinige overgebleven vruchtbare vrouwen is Offred een Handmaid, een van de kaste van vrouwen die tot seksuele dienstbaarheid worden gedwongen in een poging de wereld te herbevolken.

The Grand Tour: A Scandi Flick: In hun eerste autoreis na de pandemie gaan Jeremy, Richard en James naar de ijzige vlakten van de Scandinavische poolcirkel. In hun favoriete rallyauto’s gaan ze op een avontuur dat ze naar onderzeeërbases uit de Koude Oorlog brengt en bevroren racebanen. Ze veroorzaken crashes en chaos in skiresorts terwijl ze hun zelfgemaakte huizen van de kust van Noorwegen tot de Russische grens slepen.

A Private Affair (seizoen 1): 1940, Galicië. Marina Quiroga, een moedig meisje uit de hogere klasse, met de ziel van een rechercheur, besluit met behulp van Héctor, haar loyale butler, de moordenaar te vinden die haar stad terroriseert.

En deze afleveringen
The Lord of the Rings: The Rings of Power (S01E04)
Star Trek: Lower Decks (S03E04)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws