search
'Doom Patrol' wijzigt opvallend van koers
Series / Nieuws

'Doom Patrol' wijzigt opvallend van koers

De groep superhelden staat een verrassend seizoen te wachten in nieuw seizoen.

De serie Doom Patrol zal het vierde seizoen ingaan na drie seizoenen vol actie. Voor het New York Comic Con evenement heeft Warner Bros. in een persbericht al een behoorlijk tipje van de sluier gegeven over wat er te wachten staat in het aankomende seizoen.

De groep superhelden in Doom Patrol van HBO Max zullen in het vierde seizoen het avontuur van tijdreizen aangaan. Warner Bros. weet te vertellen dat de groep onverwacht naar de toekomst zal reizen om aldaar een ongewenste verrassing te krijgen. De groep moet dan beslissen of hun eigen geluk meer waar is dan het lot van de wereld.

Markante groep superhelden
Doom Patrol is gebaseerd op de bekende comics van DC Comics en ging in 2019 in première. Aanvankelijk werd het uitgezonden op het voormalige televisienetwerk van DC Universe. Inmiddels wordt de serie uitgezonden op HBO Max en is vanaf seizoen drie ook een HBO Max 'exclusive'. Het vierde seizoen werd aangekondigd op 21 oktober 2021 maar tot op heden is nog niet bekend wanneer deze uitkomt. In Nederland wordt de serie aangeboden op Prime Video.

De serie gaat over een groep mensen die na vreselijke ongelukken bovenmenselijke gaven kregen maar ze mismaakt, getekend en uit de maatschappij zijn verstoten. Een wetenschapper weet de groep slachtoffers bij elkaar te krijgen om ze te behandelen en beschermen. Rollen zijn er voor acteurs als Brendan Fraser (The Mummy, The Whale) en Timothy Dalton (License to Kill, Hot Fuzz).

Tot die tijd kan je alle drie de seizoenen kijken op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen