'The Sandman'-makers hebben voorzichtig goed nieuws voor je

Er is optimisme dat er een tweede seizoen komt van de serie The Sandman.

Jim Pedd, 25-09-2022 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Sandman's VFX Supervisor Ian Markiewicz deelt dat de makers "voorzichtig optimistisch" zijn over een mogelijk tweede seizoen.
De dramaserie is gebaseerd op de veelgeprezen comics van Neil Gaiman die tussen 1989 en 1996 verschenen. De show werd in augustus op Netflix gelanceerd.

The Sandman seizoen 2
The Sandman volgt Dream, ofwel Morpheus, de heer van dromen, die probeert zijn rijk in ere te herstellen na zijn gevangenschap dat zowat honderd jaar duurde.

Opvallend lang werd gedacht dat The Sandman niet te verfilmen was. David S. Goyer probeerde het lange tijd geregeld te krijgen, en later namen Gaiman en Allan Heinberg het over. De serie werd met tien afleveringen, en een verrassende elfde, gelanceerd op Netflix.

Netflix heeft nog geen tweede seizoen aangekondigd, maar Markiewicz onthult: "We zijn allemaal voorzichtig optimistisch. Ik denk niet dat Allan geheime kennis heeft. Maar de serie heeft gepresteerd zoals gebeurd is en daardoor zijn we allemaal best optimistisch dat het wel eens goed zou kunnen komen."

Wellicht dat Netflix tijdens Tudum komend weekend een nieuw seizoen aankondigt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Sandman, Netflix, seizoen 2, Neil Gaiman

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix