Deze erotische film kreeg tot opluchting van actrice géén tv-serie

Deze erotische film kreeg toch géén tv-serie

Sarah Michelle Geller was erg blij dat de pilot van de tv-serie Cruel Intentions niet tot de serie leidde.

Bram de Groot, 21 september 2022 13:43

Misschien weet je het nog. In 2016 nam de tv-zender NBC een pilot op voor een serie gebaseerd op de film Cruel Intentions. De serie werd uiteindelijk niet gemaakt, tot opluchting van Sarah Michelle Geller.
De actrice sprak met The New York Times en ze gaf aan dat ze eigenlijk heel erg blij was dat er niets gedaan is met de pilotaflevering en de serie er dus niet kwam.

“Dat was een hele gekke tijd. Niets in het nadeel van NBC, maar Cruel Intentions zou direct naar streaming gaan. Op de eerste dag dacht ik: 'Dit werkt niet.' Het is gewoon geen netwerkserie. En als het een netwerkserie is, zijn het niet mijn Cruel Intentions. Dus ik was eigenlijk dankbaar,” aldus Gellar.

Tv-serie Cruel Intentions
De serie moest zich zeventien jaar na de gebeurtenissen in de film afspelen. Het verhaal zou over Bash Casey (Taylor John Smith) gaan, de zoon van Sebastian Valmont (Ryan Phillippe) en Annette Hargrove (Reese Witherspoon). Hij zou het dagboek van zijn overleden vader vinden waardoor hij al snel in een wereld van leugens, seks en macht geworpen zou worden.

Ook Geller zou weer te zien zijn, als Kathryn Merteuil. Zij probeerde in de pilot de macht over Valmont International te krijgen.

Even geleden werd duidelijk dat IMDb TV werkt aan een nieuwe Cruel Intentions-film met een compleet nieuwe cast en een aangepast verhaal.Bron: The New York Times

Lees meer over: Cruel Intentions, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Sarah Michelle Geller

Populair nieuws