Vertrokken acteur doet 'NCIS' eindelijk eens veranderen

De Opening Credits zijn na jaren eindelijk eens aangepast door vertrek Mark Harmon.

Bram de Groot, 21-09-2022 13:54

Een van de grootste series wereldwijd is de misdaad-/dramareeks NCIS. De serie draait al twintig seizoenen en heeft al vele spin-offs gekregen. Nu is er een grote verandering voor de serie door het vertrek van Mark Harmon.
Harmon speelde vanaf het begin van de serie de rol van Leroy Jethro Gibbs. De acteur vertrok even geleden bij NCIS en nu zijn de 'opening credits' van de serie daarop aangepast.

Harmon definitief uit NCIS
Voor het eerst in bijna twintig jaar zal daardoor niet het gezicht van Harmon als eerste getoond worden. Nu krijgen we Sean Murray, die Timothy (Tim) McGee, speelt te zien.

Harmon koos een tijdje geleden om een bijrol in seizoen 19 te spelen, in plaats van te vertrekken aan het einde van het 18e seizoen. Naar verluidt zou CBS de serie anders niet hebben verlengd. Dit zorgde ervoor dat hij tot de première van seizoen 20 te zien was bij de start van de begintitels.

Ondanks de beperkte rol van Harmon in seizoen 19 bleef NCIS een van de meest bekeken series, waardoor de serie toch werd verlengd zonder het boegbeeld. In Nederland kijk je NCIS op FOX.


Bron: Comicbook

Lees meer over: NCIS, FOX, Sean Murray, Mark Harmon

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader