Gruwelijke horrorserie vanaf vandaag te streamen op Netflix

Gruwelijke horrorserie nu te streamen op Netflix

De serie vertelt het zowaar waargebeurde verhaal van de seriemoordenaar Jeffrey Dahmer...

Geoffrey Ketels, 21-09-2022 15:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De gruwelijke verhalen van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer zullen veel mensen wellicht niet onbekend in de oren klinken. Vanaf vandaag is op Netflix de serie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story te bekijken die het verhaal van deze gruwelijke moordenaar tot leven brengt.
We keren terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren 1978 tot 1991. In deze periode nam de seriemoordenaar Jeffrey Dahmer op de meest gruwelijke wijze het leven van maar liefst 17 onschuldige slachtoffers.

Er wordt in de serie voornamelijk aandacht besteed aan minder bedeelde slachtoffers en hun gemeenschappen. Onder meer het falen van de politiediensten zorgde ervoor dat één van de meest beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis van de Verenigde Staten zomaar even meer dan tien jaar lang zijn gang kon gaan.

X-Men
Geloof het of niet, maar deze nieuwe, gruwelijke horrorserie heeft een link met X-Men. Het is namelijk acteur Evan Peters die in de huid zal kruipen van de moordenaar Jeffrey Dahmer. Voor Niecy Nash geldt dat ze de rol op zich neemt van Glenda Cleveland. Zij is de buurvrouw van Dahmer. Het was zij die er op een zeker ogenblik voor koos om het verdachte gedrag van haar buurman te melden aan de FBI.

Heeft bovenstaande je benieuwd gemaakt naar deze gloednieuwe horrorserie genaamd Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan deze gloednieuwe reeks namelijk vanaf nu streamen op Netflix!


Lees meer over: Dahmer Monster The Jeffrey Dahmer Story, Dahmer, serie, series, horrorserie, horroseries, Netflix

Populair nieuws