Dikke tegenvaller voor 'Ted Lasso'-fans

Dikke tegenvaller voor 'Ted Lasso'-fans

Fans die zitten te wachten op seizoen drie van 'Ted Lasso' zullen nog even geduld moeten hebben...

Nina Beerendonk, 21 september 2022 15:08

Veel mensen wachten met smart op het derde seizoen van de serie Ted Lasso. Helaas lijkt het erop dat dit seizoen nog wel even op zich zal laten wachten. Fans moeten zeker nog geduld hebben tot begin volgend jaar…
Puck News meldt dat het maken van de twaalf afleveringen van het derde seizoen tot nu toe ongeveer een jaar heeft gekost en er nog geen einde in zicht is. Jason Sudeikis, Brendan Hunt en Joe Kelly zijn vorig jaar in september begonnen met schrijven, maar besloten een aantal maanden later dat de scripts een aanzienlijke herschrijving nodig hadden.

Een hoop tegenslagen
Hierdoor konden de opnames pas beginnen in maart, waarna een locatie shoot in Amsterdam de boel nog meer vertraagde. Samen met een lange postproductie zorgt dit er dus voor dat het maken van het seizoen veel extra tijd kost.

Daarnaast is ook het budget van het derde seizoen van Ted Lasso met 20-30% gestegen, waarvan wordt verwacht dat Warner Bros. Television en Apple TV de kosten regelen.

Wanneer kunnen we het nieuwe seizoen verwachten?
Het lijkt erop dat de afleveringen die deze zomer uitgezonden hadden moeten worden nog niet eens bijna zijn afgerond. Deze zullen dus zeker niet klaar zijn voor het einde van dit jaar. Hoogstwaarschijnlijk zullen de afleveringen in ieder geval rond mei 2023 verschijnen, net op tijd voor de deadline van de Emmy’s.

Nog even de eerste twee seizoenen kijken terwijl je wacht? 'Ted Lasso' is te vinden op Apple TV+.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Ted Lasso, Apple TV, Jason Sudeikis, Warner Bros

Populair nieuws