Barbaarse serie van Netflix krijgt al heel snel een tweede seizoen

Tweede seizoen 'Barbaren' krijgt releasedatum

Net als het eerste zal ook het tweede seizoen opnieuw uit zes afleveringen bestaan...

Geoffrey Ketels, 23 september 2022 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aan het begin van deze mooie zomer werd er door Netflix al een teaser de wereld ingestuurd met betrekking tot het tweede seizoen van Barbaren. Vanaf dat moment bleef het eigenlijk opvallend stil over het aankomende vervolg. Daar is nu verandering in gekomen.
In het eerste seizoen van Barbaren waren we natuurlijk getuige van de slag om het zogenaamde Teutoburgerwoud. Dat eerste seizoen viel bij veel mensen goed in de smaak waardoor het uitkijken was naar het vervolg.

Dat vervolg laat niet lang meer op zich wachten. Het tweede seizoen van Barbaren zal namelijk in oktober reeds te zien zijn op Netflix. Daarin wordt een kleine sprong in de tijd gemaakt ten opzichte van het eerste seizoen. Het tweede deel speelt zich immers een jaar af na de nederlaag van Varus.

Zes nieuwe afleveringen
Net zoals het eerste seizoen bestaat ook het vervolg uit (slechts) zes afleveringen. Voor elke aflevering geldt dat ze ongeveer 45 minuten duurt.

Kan jij ook al niet meer wachten op het verschijnen van het tweede seizoen van Barbaren? Nog even geduld uitoefenen kan voldoende zijn. Ze is namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 21 oktober 2022.


Lees meer over: Barbaren, serie, series

Populair nieuws